Aile 4. Kısım 1. Ön İzleme Yayında! Aslan Ati’ye Meydan Okuyor!

Aile 4. Kısım 1. Ön İzleme Yayında! Aslan Ati’ye Meydan Okuyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Aile, 4. yeni kısmıyla 28 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; Devin, Aslan’la evlenmeyi onun soy ismini taşımamak kuralıyla kabul ediyor. Bunu Hülya, son anda öğrenip Aslan’ı bu evlilikten döndürmek için elinden geleni yapıyor. Ona, Cihan’ın Devin’in kliğine girerken çektirdiği fotoğrafları ona gösterip bu evliliği başlamadan bitirmek istiyor. Düğün esnasında olan silahlı hücum ortalığı karıştırıyor. Aile dizisinin 4. kısım 1. ön izlemesi yayınlandı. Aslan kendisini uyarmaya gelen Ati’ye meydan okuyor.

Aslan Ati’ye Meydan Okuyor!

Aile dizisinin 4. kısım 1. ön izlemesinde; Ati, Aslan’ın yanına gidip ondan amcasını kendisinden uzaklaştırmasını istiyor. Aslan ise, onun bu isteği karşısında ona meydan okuyup ne yapmak isterse yapabileceğini anlatmaya çalışıp ona meydan okuyor.

İşte Aile 4. kısım 1. ön izleme…

AİLE 3. KISIM ÖZETİ!

Devin’in evlenme teklifinden sonra Aslan ve Devin, birbirlerini daha yakından tanımaya karar veriyor. Hülya hanım Devin ile Aslan’ın evlenme kararı aldığını duyar duymaz çabucak bir evlilik kontratı hazırlayıp oğluna veriyor. Aslan ise, o evlilik mukavelesini kabul etmiyor ve kendisi Devin’i ailesinden korumak için tekrar bir evlilik mukavelesi hazırlatıyor.

Devin, Aslan’ı arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyor. Arkadaşlarıyla çıktıkları gece kulüpte Aslan eniştesini öteki bir bayanla görüyor. Hudutlarına hakim olamayan Aslan, eniştesini çok üzücü bir halde dövüyor. Devin, onun o halini görünce büyük bir şok yaşıyor. Yaşananlar, Aslan ve Devin’in ilgilerini sorgulamalarına neden olsa da ikisi de birbirine karşı koyamıyor.

Belgesel projesi için Ati’nin İbo’yla anlaştığını öğrenen Aslan, ikilinin iştirakini bozmak için harekete geçerken bu durum bir savaşın fitilini ateşliyor. Hülya’nın kapalı yönlendirmesi ile Devin, kliniğinde beklenmedik bir ziyaretçiyi ağırlıyor.
Cihan. Bu ziyaretin sebebi Devin’i büyük bir kararın eşiğinde bırakıyor. Cihan’ın bir psikoloğa muhtaçlığı vardır.

Devin Aslan’ın hazırlattığı evlilik kontratını tesadüfen görüyor. Kontratın içinde yazanları okuyan Devin büyük reaksiyon gösteriyor. Aslan bir türlü o mukaveleyi onu ailesinden korumak için hazırlattığını onu bir türlü inandıramıyor. Devin Aslan’ın meskenini terk ediyor.

Aile 4. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Devin İle Aslan’ın Düğünü Olaylı Bitiyor!