Arda Kural Eski Haline Dönüyor

Arda Kural Eski Haline Dönüyor

‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakabıyla bir periyoda damga vuran Arda Kural, ruhsal meselelerin tesiriyle uzun mühlet özel hayatıyla gündeme gelmişti. Külfetli günleri geride bırakan oyuncunun değişimi şaşırttı. Saçlarını kestiren Arda Kural’ın verdiği kilolar da dikkatlerden kaçmadı. “Ben hazırım” notuyla son halini paylaşan Kural’a sevenlerinden yorum yağdı. Yeni paylaşımı “Arda Kural eski haline dönüyor” dedirtti. İşte ünlü oyuncu Arda Kural’ın yeni hali;

Arda Kural Tekrar Setlere Döndü

Yeni sineması hakkında konuşan Arda Kural, “Güzel bir film, bir manası var. Beşere kıymet katmak ismine, hayatta dramın olduğunu anlatmak ismine, insanın başına makus şeyler gelebileceğini anlatmak ismine yapıyoruz bu sineması. Hayatta yaşadığımız makus olayların başımıza neden geldiği hakkında düşünmek ve nasıl gayret edebileceğimizi anlatmak istedik. Bu sinemada içsel seyahatimizin dışa vurumunu hissettirmek istedik. Hoş olacağını düşünüyorum” dedi.

“Setlere Dönmek Hoş Bir His”

Tekrar setlere dönmek hakkında da fikirlerini lisana getiren Arda Kural, “Setleri özlemişim sahiden. Tekrar ortaya çıkmak, geri gelmek üzere bir manası var bu sinemanın. Setlere dönmek hoş bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, hoş şeyler yapıyoruz. Takip ederlerse sevinirim” sözlerini kullandı.

Arda Kural kimdir?

Arda Kural Yeni İmajıyla Dikkatleri Üzerine Topladı

20 gün Bakırköy Ruh ve Hudut Hastalıkları Hastanesi’nde de tedavi gören Kural, sıkıntı günleri atlattı. Kural, “Yıldızlara Bak” sineması ile mesleğine de geri döndü. Altan Erkekli, Tarık Pabuçcuoğlu ve İtimat Hokna ile tıpkı seti paylaşan oyuncu, evvelki gün Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

42 yaşındaki oyuncu, takipçilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Kural gönderisine, “İyi bayramlar…” notunu düştü. Yaklaşık 15 kilo veren ve saç ektiren Kural, yeni imajıyla dikkat çekti. Kural’ın paylaşımı takipçilerinden ağır ilgi gördü.

Arda Kural Eski Haline Dönüyor

Kural, sıkıntı günleri atlattı. Oyuncu, “Yıldızlara Bak” sineması ile mesleğine de geri döndü. Altan Erkekli, Tarık Pabuçcuoğlu ve İtimat Hokna ile tıpkı seti paylaşan oyuncu, evvelki gün Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

42 yaşındaki oyuncu, “Ben hazırım” bildirisini kamera emojisiyle paylaştı. Kural’ın, saçlarını kestirdiği ve epeyce kilo verdiği görüldü. Ünlü oyuncuya; “Eski Arda geri gelmiş”, “İşte benim tanıdığım Arda”, “Mekanın sahibi geliyor”, “Efsane geri gelmiş” biçiminde övgü dolu yorumlar geldi. Kural’ın, yaklaşık altı ay evvel 15 kilo verdiğine dair haberler de basına yansımıştı.