Aslı Turanlı’dan Burak Çelik Açıklaması

Aslı Turanlı’dan Burak Çelik Açıklaması

Aslı Turanlı, birlikte rol aldıkları dizi erken final yapan Burak Çelik’e gönlünü kaptırmıştı. Eylül ayının birinci haftasında birlikte görüntülenen ikiliden Turanlı, sevgilisine aşkını toplumsal medya hesabından paylaştığı romantik pozlarla ilân etmişti. Hoş oyuncu, birebir vakitte meslektaş olduğu sevgilisine güvendiğini ve bunun için hiç pişman olmadığını söyledi.

“Biz Evvelce Tanışıyorduk Zaten”

İş insanı Besim Çırak ile Aslı Turanlı’nın yaklaşık bir yıllık ilgisi, geçtiğimiz haziran ayında bitmişti. ‘Turanlı, takımında yer aldığı ve erken final yapan dizideki rol arkadaşı Burak Çelik’le yeni bir aşka yelken açmıştı. Çelik, “İlişkiniz dizi setinde mi başladı?” sorusuna, “Biz öncesinden tanışıyorduk zaten” karşılığını vermişti.

Aslı Turanlı’dan Burak Çelik Açıklaması

Avis Mag mecmuasına açıklamalarda bulunan Aslı Turanlı, ¨Birçok hususta erkek arkadaşım Burak ile kontakt halindeyim. Görmediğim şeyleri görebiliyor ve ona hakikaten çok güveniyorum. Onu dinlediğim için şu ana kadar hiç pişman olmadım” dedi.

“En Sevdiğim Halimdeyim”

Yeni şeyler keşfettiği bir periyotta olduğunu belirten oyuncu, “İnsanları daha çok sevdiğim bir devir, sanırım aşkla da alakası var. En sevdiğim halimdeyim. Gerçek insanı bulunca yanlışsız bakıp, hakikat görebiliyorsunuz¨ halinde konuştu.

“Stalk Yapmıyorum”

Sosyal medyada fake bir hesabı olmadığını lisana getiren 28 yaşındaki hoş, “Sosyal medyada stalk yapamıyorum zira onun için fake bir adrese muhtaçlık var sanırım. Toplumsal medyayı sevmiyor değilim, kendimi dengelemeye çalışıyorum. Çok fazla içine düştüğünde o dünyadan çıkamazmışım üzere geliyor. Telefon benim için yalnızca iş¨ sözlerini kullandı.

“Evlilik Teklifleri Aldım”

Turanlı, geçtiğimiz nisan ayında Bebek’te görüntülenmiş, kot üzerine giydiği rengarenk tişörtüyle yazı erken getirmişti. Genç oyuncu, “Hiç evlenme teklifi aldınız mı?” sorusunu, “Evlenme teklifleri aldım. Uzun periyodik bağlar yaşayınca o denli teklifler aldığım olmuştu. Lakin yaşımdan ötürü o denli bir şey düşünmedim” formunda cevaplamıştı.

Evliliği düşünmediğini belirten Aslı Turanlı, “Ben bazen çok konuşuyorum” diyerek, tıpkı meskeni paylaşacağı insanın tek külfetinin çok konuşması olacağını söylemişti.