Boyum 1.75 ancak sahneye çıkınca 2.30 oluyorum! Bedenimde 50 dövme var!

Boyum 1.75 ancak sahneye çıkınca 2.30 oluyorum! Bedenimde 50 dövme var!

“Özgür Arasla Baş Başa” programının bu haftaki konuğu Berkay oldu. Türkiye’nin sevilen sanatkarlarından birisi olan Berkay, Özgür Aras ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

berkay ve özgür aras

Boyum 1.75 Fakat Sahneye Çıkınca 2.30 Oluyorum!

Sanatçı Berkay, öncelikli olarak kendisinden “iyi bir sanatçı” olarak bahsedilmesini tercih ettiğini belirtti. İşini severek yaptığını söyleyen Berkay, uzunluğunun 1.75 olduğunu lakin sahneye çıkınca 2.30 olduğunu lisana getirdi. Bununla birlikte Berkay, “İşimi severek yaptığım için oradaki mutluluğun ve huzurun, yıllardır tıpkı takımla çalışmanın verdiği inanç işi büyütüyor. O da insanlara bu halde yansıyor olabilir”  cümlelerini lisana getirdi.

Berkay Şahin Kimdir?

Maddi İmkansızlıklardan Konservatuarı Bitiremedim!

Müzik serüvenine nasıl başladığını şu cümlelerle “Bir arkadaşımın doğum gününe gitar çalıp, müzik söyleyen bir iki arkadaşımız vardı. Onlar çalıp söyleyince ben de onlara eşlik ettim. Ben eşlik edince onlarda çok şaşırdı. Sonra onlarla müzik söylemeye başladım. Bu formda başladım. Sonra ben gitar çalmayı öğrendim ve müzik söylemeye başladım ve bu halde ilerledi. Ben bu işin eğitimide aldım. İki konservatuar kazandım fakat o zamanki maddi imkanlardan okullarımı bitiremedim. O periyot okula ayıracağım vakit bana lükstü zira para kazanmak zorundaydım. Aslında okulda okumak içinde para kazanmak zorundaydım. Bunu birlikte denedim lakin biraz zorlandım. “  açıkladı.

Tezgahtarlık Yaptım, Sokaklarda Gazete Sattım!

Kariyerine nasıl başladığını açıklayan Berkay, çok zorluk çektiğini, “Çok fazla zorluklar çektim. Üniversiteyi kazandığım yıllarda 3 kişi tıpkı meskende kalıyorduk ancak kirayı ödeyemiyorduk.  Çok yoklukta çektim. Tezgahtarlık, yaptım, sokakta gazete de sattım. Yapmadığım iş kalmadı. 4 yıl boyunca her hafta İstanbul’a gelebilmek ismine bu usul işler yapıp, para biriktirip İstanbula’a gidip 1 gün kalabiliyordum. Zira param buna yetiyordu. 4 yılım bu türlü sıkıntı geçti.” tabirleri ile anlattı.

Vücudumda 50 Dövme Var!

Dövmelerinin hepsinin manası olduğunu belirten Berkay, “Hayatımda sevdiğim şeyler var orda… Kızlarımın birinci doğduğu gün ki ayak izleri üzere eşimin ismi üzere ailemin ismi gibi… Lakin ana tema bunların dışında şükretmekle ilgili çok dövmem var. Zira benim hayat mottomda şükretmek var” dedi.

Sizler bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz?