Brad Pitt ile Emily Ratajkowski Aşk Mı Yaşıyor?

Brad Pitt ile Emily Ratajkowski Aşk Mı Yaşıyor?

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt ile model Emily Ratajkowski hakkında sürpriz bir sav ortaya atıldı. İklinin, yeni bir münasebete başladığı ileri sürüldü. Brad Pitt ile Emily Ratajkowski aşk mı yaşıyor? İşte ayrıntılar;

Aşk İddiaları

Angelina Jolie ile birlikteliğini 2016’da sonlandıran altı çocuk babası Brad Pitt’in, gönlünü Sebastian Bear-McClard ile boşanma etabında olduğu konuşulan model Emily Ratajkowski’ye kaptırdığı argüman edildi.

OK Dergisi’ne konuşan bir kaynak, Pitt ve Ratajkowski’nin gizlice bir alaka yaşadığını söyledi.

Kaynak, ayrıca Emily Ratajkowski ve Brad Pitt’in 2020 Vanity Fair Oscar Partisi’nde de birlikte olduklarını belirtti.

Brad Pitt ile Emily Ratajkowski Aşk Mı Yaşıyor?

İkilinin, Ben Affleck ve Jennifer Lopez’den sonra Hollywood’un en çok konuşulacak çifti olacağı düşünülüyor.

Boşanma İddiaları

Öte yandan Amerikalı model Emily Ratajkowski’nin 2018 yılında evlendiği aktör Sebastian Bear-McClard’dan boşanacağı konuşuluyor.

People’ın aktardığına nazaran; Sylvester Apollo Bear isminde bir oğulları olan çiftin kısa vakit evvel yollarını ayırdığı ve bu evliliği noktalama kararını Ratajkowski’nin verdiği belirtilmişti. Dergiye konuşan bir kaynak, “Emily yeterli hissediyor ve güçlü. Büsbütün oğluna odaklanmış durumda. Anne olmayı seviyor.” diye konuşmuştu.

İhanete Uğradı

Page Six’e konuşan diğer bir kaynak ise, Sebastian Bear McClard’ın “Eşini tekraren aldattığını” ileri sürmüştü. Ayrıyeten Ratajkowski’nin, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir partide alyansını çıkarmış olması, çiftin bağının sallantıda olduğu söylentilerine sebep olmuştu.

31 yaşındaki model, şimdi resmi olarak bir boşanma davası açmadı lakin ABD basınında yer alan haberlere nazaran, Ratajkowski’nin yakın vakitte boşanmak için harekete geçmesi bekleniyor.

Ratajkowski’nin, geçtiğimiz haziran ayında Babalar Günü’nde Instagram’dan eşiyle ilgili rastgele bir paylaşımda bulunmaması da dikkatlerden kaçmamıştı.

Çocukları İçin Karşı Karşıya Geldiler

Öte yandan Brad Pitt, kendisi üzere oyuncu olan Angelina Jolie ile 2016’da ayrılmıştı. İkilinin, birlikteliğinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. 2014 yılında evlenen Jolie ve Pitt, ayrılık sonrası çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmişti.

18 yaşından küçük 5 çocuğun ortak velayetini talep eden Brad Pitt, geçtiğimiz yıl mahkemeden zaferle çıkmıştı. Hukuk gayretine devam eden Jolie ise kararın akabinde temyize başvurmuştu.

Ortak velayete karşı çıkan Angelina Jolie, özel hakim John Ouderkirk’in eski eşinin avukatlarıyla iş alakası olduğunu ve bu sebeple çocukları ve kendisinin adil bir yargılanmadan yoksun bırakıldığını belirterek, hakimin davadan alınmasını talep etmişti.

Jolie’nin bu talebi üzerine harekete geçen Kaliforniya mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı bulup, “Bu etik ihlal, hakimin tarafsız olma kabiliyeti üzerinde kuşkular oluşmasına yol açıyor.” açıklamasıyla hakimin vazifesine son vermişti.