Bülent Ersoy Sonunda Lüks Minibüsüne Kavuştu

Bülent Ersoy Sonunda Lüks Minibüsüne Kavuştu

Türk Sanat Müziği’nin divası Bülent Ersoy, yeni lüks minibüsünü satın aldı. Güçlü sesi ve eşsiz müzikleri ile Türkiye’nin usta sanatkarlarından biri olan Bülent Ersoy, giysileri ve lüks harcamalarıyla da herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor! izmir escort bayanlar

Tam 15 milyon TL!

Neredeyse her yere kiralık minibüs ve taksi üzere araçlarla giden Ersoy, kendi aracını sonunda satın aldı. Ünlü diva, V serisi’nden Mercedes bir minibüse sahip oldu. Minibüsün içi Ersoy için yine tasarlandı.

Özenle hazırlanan bu aracın maliyeti ise tam olarak 15 milyon TL’yi buldu. İçi tam beyaz renkte dekore edilen araçta Ersoy’un isminin baş harflerinden meydana gelen BE amblemi de yer alıyor.

Birbirinden gösterişli takıları, kostümleri ile isminden sıkça kelam ettiren Ersoy, geçtiğimiz günlerde de Nişantaşı’nda yer alan kumaşçısını ziyaret ederek 600 bin TL harcama yapmıştı. Mağazada tam tamına 4.5 saat kaldığı söyleniyor.

Pişti Olmayı Sevmiyor

Beğendiği birkaç desen için sipariş veren ve her bir kumaş topuyla bir arada 250 metre saf ipek kumaş satın alan Ersoy; Kimseyle pişti olmam, üzerimde gördüğünüz her şey yalnızca bende vardır diyor.

Gerçekten de o denli, ünlü sanatkarın giydiği giysiler ve taktığı her bir mücevheri yalnızca onda görüyoruz. Öteki bir bireyde ya da rastgele bir ünlü isimde bu modüllere denk gelmek imkansız. Zira o her şeyi özel olarak yaptırıyor ve her vakit farklı olanı seçiyor.