Çocuk odası dekorasyonu itina ister

Çocuk odası dekorasyonu itina ister

Çocuklar için odaları onların en özel sığınaklarıdır.  Vaktinin büyük bir kısmını konutta geçiren çocuklar kendilerine ilişkin olarak yaratılmış bir odada çok daha inançta ve keyifli hissetmektedir. Tek başına vakit geçirdiklerinde kendi odaları onlar için değişik hayallerin kapılarını aralayan özel bir dünyadır. Yeniden konuta konuk olarak gelen arkadaşları ile paylaşabilmek için onlara özel olarak dekore edilen çocuk odaları aidiyetlik ve sahip olma hissinin onlarda yaşadığı bir yerdir. Münasebetiyle bir çocuk odası sıradan bir odadan çok daha fazlasıdır. Her bir çocuk için çocuk odalarının ne mana söz ettiğini anlayabilen ebeveynler çocuk odası dekorasyonu için çok büyük bir itina ve efor göstermektedir.

Çocuk Odası Tasarımı

Çocuk odası tasarımı denildiğinde ele alınacak farklı birçok nokta bulunmaktadır. Elbette çocuklar için seçilecek olan mobilyalar öncelikli dekorasyon aşamalarındandır.  Lakin çocuk odası tasarımı denildiğinde seçilen mobilyalar ile birlikte dekoratif olarak kullanılacak aksesuarlar bir çocuk odası eşyaları belirleyici dinamikler olarak ele alınmaktadır. Sıradan bir çocuk odası mobilya grubunu apayrı bir dünyaya dönüştürebilmek için kullanılacak aksesuarlar ve öteki eşyalar çok büyük ehemmiyet taşımaktadır. İşte bu etapta Dona De Miel Markası ön plana çıkmaktadır.

Her bir çocuğun birbirinden özel olduğunu düşünen ve bu niyet ile harekete geçen Dona De Miel markası çocukların saf ve yaratıcı dünyalarını yansıtabilmek için birbirinden özel eserler tasarlamaktadır. Her birey kendine has bir öykü taşır. Çocuklarımızın hayalleri ile yoğrulan eserlerimiz, kullanıldıkları çocuk odalarına farklı kıssalar kazandırmaktadır. Her biri el personelliği ile hazırlanan bu eserler çocuk odası tasarımlarınızı apayrı bir boyuta taşıyacaktır. İşte Dona De Miel markası bünyesinde çocuk odası tasarımlarınızı tamamlayacak o eserler;

Çocuk Nevresim Takımları

Çocuk nevresim takımları hem çocuklarınızın sağlıklı ve aralıksız uykular uyuyabilmesi için hem de oda dekorasyonlarınızın bir bütünlük oluşturabilmesi için ihtimamla seçilmesi gereken eşyaların başında gelmektedir.  %100 Pamuklu kumaşlardan üretilen çocuk nevresim ekipleri Birebir vakitte anti bakteriyel ve antialerjik niteliğe sahip olmalıdır.

Dona De Miel çocuk nevresim ekipleri özel renk ve dizaynlarla hazırlanmış modeller içermektedir. Çocuklar için en kaliteli kumaşlarla üretilen nevresim grupları içerisinde yastık kılıfı, nevresim ve çarşaf bulunmaktadır.

Çocuk nakışlı uyku seti

Dona De Miel çocuk nakışlı uyku seti modelleri büsbütün el personelliği ile üretilmiş eserlerdir. Çarşaf ve yastık hariç uyku seti içerisinde bulunan tüm eserler el personelliği nakış ile hazırlanmıştır.  Çocuk odası tasarımlarınızı mükemmel ayrıntılar ile taçlandırmak istiyorsanız nakışlı uyku seti modellerini tercih edebilirsiniz. 4 farklı modülden oluşan çocuk nakışlı uyku setleri içerisinde nevresim, düz çarşaf, yastık kılıfı ve süs yastık bulunmaktadır.

Çocuk nakışlı nevresim

Dona De Miel çocuk nakışlı nevresim modelleri farklı ve ihtimamla hazırlanmış olan çocuk odaları için tercih edilen eserlerin başında gelmektedir. Nevresim ekibinde bulunan kesimlerin her biri %100 organik Pamuktan üretilmiştir. Tıpkı vakitte farklı modellerde nakış işlemeleri ile klasik nevresim kadrolarından çok daha öte dikkat alımlı dizaynlar hazırlanmıştır.

Çocuk nakışlı pike

Özellikle yaz mevsiminde çocuklarınızın sıcağı hissetmeden huzurlu bir uyku uyuyabilmesi için kullandığınız yatak örtüleri organik kumaşlardan hazırlanıyor olmalıdır. Dona De Miel çocuk nakışlı pike modelleri büsbütün el personelliği ile işlenmiş ince yatak örtüleridir.  Çocuk odası dekorasyonun en kıymetli modüllerinden olan nevresim ekipleri yerine yaz devrinde kullanacağınız nakışlı pikeler ile çok daha soft ve sağlıklı uyku alanları oluşturabilirsiniz.

Dekoratif Yastıklar

Dekoratif yastıklar çabucak hemen tüm hayat alanlarında dekorasyon çalışmalarının en ince ayrıntılarından birisidir. Çocuk odaları için özel olarak tasarlanan dekoratif yastıklar onların renkli ve eğlenceli dünyasının özel modüllerinden olacaktır.  Çocuklarınızın sevdiği nesneler halinde özel olarak hazırlanan dekoratif yastıkların her biri çocuk odalarında olmazsa olmaz parçalardandır.

Çocuk odası dekoratif cibinlik

Çok eski yıllardan bu yana çocuk odalarında kullanılan cibinlikler onları her tıp sinek ve böcekten korumak gayesi ile ortaya çıkmıştır. Fakat çocuk odası dekoratif cibinlik modelleri bugün onları her çeşit haşereye karşı koruduğu üzere tıpkı vakitte çok özel bir dekorasyon aracı olarak da tercih edilmektedir.  Her çeşit beşik ve yatakların üzerine asılabilen dekoratif cibinlik dizaynları çocuk odalarına mükemmel bir hava katmaktadır.

Çocuk Odası Duvar Büstleri

Çocuk odalarında farklılık yaratmak isteyen ebeveynler çocuk odası duvar büstleri ile bu amacına ulaşabiliyor. Bilhassa kuğu ve unicorn dizayna sahip olan ve tüllerle hazırlanan duvar süsleri yenilikçi ve çağdaş çocuk odalarının özel kesimlerinden olmayı başarıyor. Büsbütün organik materyallerle hazırlanan çocuk odası duvar büstleri Dona De Miel Markası ile satışa sunuluyor.

Çocuk Odası Tablo

Çocuk odası dekorasyonu denildiğinde duvarları renklendirmek gerekli adımlarından birisi oluyor. Çocuk odası tablo dizaynları duvarlarda çocuklara özel bir usul yaratabilmek için özel olarak hazırlanmaktadır. Tekli yahut set halinde çocuk odalarını isteyebileceğiniz dekoratif tablolar onların geniş hayal dünyasına hitap etmektedir.

Bebek Odası Dekorasyonu

Bebek bekleyen tüm ebeveynler, bebek odası dekorasyonu ile yaşadıkları heyecanı daha üst seviyelere taşımaktadır.  Yeni doğacak bir bebeğin kendine ilişkin bir odasının olması hem kazanacağı uyku hem de oyun alışkanlıkları için epeyce değerlidir. Ebeveynler için özel hislerin hissedildiği bir alan olduğu için çok başka ve özel bir yere sahiptir.

Bebek odası dekorasyonu denildiğinde kullanılan mobilyalar ile birlikte bu alanda çok özel bir yer haline getirebilmek için büsbütün el personelliği ile hazırlanan farklı aksesuarlar kullanılmaktadır.  Bebeklerin hassas, saf dünyalarına en uygun ve doğallıkta hazırlanan aksesuar, eşyalar denildiğinde Dona De Miel markası ön plana çıkmaktadır.

Bebek odası dekoratif cibinlik

Bebek odası dekoratif cibinlik modelleri günün büyük bir kısmını uyuyarak geçiren bebekler için sağlıklı bir uyku demektir. Onları her çeşit sinek ve böcekten koruyacak olan cibinlik modelleri tıpkı vakitte verdiği huzurlu manzara ile tercih edilmektedir.

Bebek nakışlı uyku seti

Bebekler günün büyük bir kısmını uyuyarak geçirmektedir. Onlar için sağlıklı ve kaliteli bir uyku hem huzur ve itimat demektir hem de büyümek demektir. Bebeklerin sağlıklı bir uyku uyuyabilmesi için %100 organik pamuklardan üretilen uyku setlerinin kullanılması gerekmektedir. Bebek nakışlı uyku seti tamamen el personelliği ile tek tek işlenen harika nakışlarla en çok tercih edilen modellerdendir. Bebek nakışlı uyku setleri her tıp bebek beşiğine ahenk sağlayabilecek ebatlarda ve 7 farklı modülden oluşmaktadır.  Nevresim, baş muhafaza, yan müdafaa, düz çarşaf, yastık kılıfı ve süs yastık ile sağlıklı, inançlı ve rahat bir uyku alanı oluşturulmaktadır.

Bebek nakışlı nevresim

Bebek nakışlı nevresim kadroları yaz ve kış mevsiminde kullanılabilen ve el emeği ile üretilen modellerdir. Dona De Miel bebek nevresim ekipleri ortasında yer alan nakışlı modeller bebeklerin saf ve doğal dünyasına ahenk sağlamaktadır.

Bebek nakışlı pike

Bebek nakışlı pike modelleri yaz mevsiminde kullanılabilecek özel tasarım eserlerdir. Yaz mevsiminde dahi daima olarak beden sıcaklığını en ülkü formda müdafaanız gereken hassas bebekler için %100 pamuklu kumaşlardan üretilen bebek nakışlı pike modelleri tercih edilmektedir.