Çorapların Bayanı Seda Sayan Canlı Yayında Ayağını Gösterdi!

Çorapların Bayanı Seda Sayan Canlı Yayında Ayağını Gösterdi!

Yaz aylarında bile çorapsız dışarı çıkmadığını belirterek magazin gündemini sallayan Seda Sayan bu sefer de canlı yayında ayağını göstererek magazin gündemini salladı.

seda sayan

Daha evvel “Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin giymezsin, baldırı çıplak gezersin beni hiç ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustos’ta giydiğim çoraplar yüzünden ben hanımefendilerden helal olsun diyenleri de duydum. Bu bir öbür bir şeydir. Mesela kraliyet ailesinde kuraldır. Ben çorap seviyorum çorap daha bir aralıktır. hoştur.” cümlelerini lisana getirerek, bir müddet toplumsal medyada gündem haline gelmişti. Seda Sayan bu sefer de katıldığı canlı yayında ayağını göstererek gündem oldu.

seda sayan ayak

Okan Bayülgen’in programına katılan ve yazın bile çorapsız gezmemesi ile bilinen ünlü müzikçi, bir anda ayağını masaya uzatarak, “Çorapsız geldim senin yüzünden” dedi. Okan Bayülgen bu ani hareket karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Okan Bayülgen daha sonra “Büyük bir olay oluyor şu anda. İzleyenler bu kareyi donduracaklar. Ayak seven çok insan var” cümlelerini lisana getirdi.

“Çorap benim için filtre”

seda sayan

Program esnasında ayağını birden masaya uzatarak Okan Bayülgen’i şok eden Seda Sayan, “Pantolon giydiğimde çorap giymiyorum. Benim için bir filtre. Senin dediğin üzere de anneanne çorabı giymiyorum. Jennifer Lopez falan 2 tane üst üste giyiyor.” diyerek, çorap giymeyi çok sevdiğini belirtti.

Seda Sayan Kimdir?
Okan Bayülgen Kimdir?
Sizler bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz?