Dört Yıldız Futbolcu Dünyaca Ünlü Elektronik Şirketinin Marka Yüzü Oldu!…

Dört Yıldız Futbolcu Dünyaca Ünlü Elektronik Şirketinin Marka Yüzü Oldu!…

Dünyanın önde gelen dört yıldız fulbolcusu TCL ’nin marka elçisi seçildi. Dünyaca ünlü elektronik şirketi Tcl, “Taraftarların bu mükemmel futbol yıldızlarıyla ilişki kurmalarına, kendi büyüklüklerini tanımalarına ve ilham almalarına yardımcı olmaktan memnunluk duyuyoruz.” dedi. İşte Detayları…

Dört Yıldız Futbolcu Dünyaca Ünlü Elektronik Şirketinin Marka Yüzü Oldu!…

Dünyanın en uygun futbolcuları ortasında yer alan Phil Foden, Pedri, Rodrygo ve Raphaël Varane, TCL ‘in marka elçileri oldu.

TCL , IFA Berlin’de TCL Futbol Ekibi 2022’yi tanıttı. Dünyanın en uygun futbolcuları ortasında yer alan dört ismin TCL’in marka elçileri olmasıyla birlikte şirket, insanlara kendi hayatlarında harikalık peşinde koşmaları için ilham vermeyi amaçlayan global bir kampanya başlatıyor…

Phil Foden, Pedri, Rodrygo Ve Raphaël Varane…

TCL’in dört kişilik takımında, İngiltere’nin fevkalâde genç orta saha oyuncusu Phil Foden, İspanya’nın yükselen harika yıldızı Pedri, Brezilya ulusal ekibinin kanat oyuncusu Rodrygo ve Fransız ulusal ekibinin kilit savunma oyuncusu Raphaël Varane bulunuyor.

Dünya Yıldızlarının Hayranları Devamlı Etkileşim Halinde Olacak!…

TCL, Kasım ayında başlayacak 2022 yılının en büyük futbol aktifliğine yaklaştığımız bu periyotta ve sonraki aylarda bu dört futbolcunun iletilerini ve görüşlerini klasik ve toplumsal medya kanalları aracılığıyla paylaşacak. TCL ayrıyeten fanların özel içerikler, imzalı eserler ve müsabakalar aracılığıyla idolleriyle orijinal formüllerle etkileşim kurmalarını sağlayacak çok sayıda fırsat sunacak, şanslı hayranların futbolcularla konuşma bahtı da dahil olmak üzere mükafatlar verecek…

Varane: “Hayranlarla İlişki Kurma Mükemmel Bir Fırsat”

TCL ‘in marka elçisi olan futbolcular da mevzuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:
Raphaël Varane: “Dünya genelindeki hayranlarla temas kurma ve onları mükemmelliğe teşvik etme talihine sahip olmak kusursuz bir fırsat. Destekçilerimiz için en yüksek kalitede tecrübeler sunmaya kendisini adamış TCL üzere bir marka ile birlikte olmaktan memnunluk duyuyorum.”

Foden: “Umarım Gelecek Jenerasyonlara İlham Veririz”

Phil Foden: “Futbol tutkum Stockport sokaklarında arkadaşlarımla birlikte top oynamaktan ve idollerimizi televizyonda izlemekten geliyor. TCL ailesine katıldığım için heyecanlıyım ve umarım birlikte gelecek kuşaklara ilham verir ve onları futbola bağlarız.”

Pedri: “Pozitif Spor Ruhunu Yayabileceğimize İnanıyorum.”

Pedri: “TCL ile yeni bir alakaya başlama bahtına sahip olduğum için çok heyecanlıyım. Hepimiz hayranlarımız için olumlu tecrübeler sağlamak ve spora olan tutkumuzu yaymak istiyoruz. TCL’in marka elçisi olarak hayranlarımıza ilham olacak, müspet spor ruhunu yayabileceğimize inanıyorum.”

Rodrygo: “TCL’in Marka Elçisi Olmaktan Memnunluk Duyuyorum.”

Rodrygo: “TCL’in marka elçisi olmaktan, eserlerinin kalbine kaliteyi ve ilham verici ferdi harikalığı yerleştiren bir şirketle iş birliği yapmaktan memnunluk duyuyorum.”

“Müşterilerimize Spor Yoluyla İlham Verme Konusunda Tutkuluyuz…”

TCL Avrupa Satış ve Pazarlama Lider Yardımcısı Frédéric Langin ise şunları söyledi: “Bugün dünyanın en güzel oyuncuları ortasında yer alan Phil Foden, Pedri, Rodrygo ve Raphaël Varane saha içinde ve dışında ilham veren kuşaklar uzunluğu yetenekler olarak biliniyor. TCL olarak biz de müşterilerimize spor yoluyla ilham verme konusunda tutkuluyuz. Taraftarların bu olağanüstü futbol yıldızlarıyla irtibat kurmalarına, kendi büyüklüklerini tanımalarına ve ilham almalarına yardımcı olmaktan memnunluk duyuyoruz.”

TCL, uzun müddettir sporun gücünün ve bu gücün oyunculara ve toplumlara ilham veren birleştirici ruhunun farkında. Dünya sporunun istikrarlı bir destekçisi olan TCL; Arjantin, Avustralya, Brezilya, Birleşik Krallık ve ABD’deki futbol kadrolarına ve turnuvalara sponsorluk yapıyor. Şirket ayrıyeten spor ikonlarıyla çalışma konusunda güçlü bir geçmişe da sahip. Futbolun ötesinde, TCL 2018’den beri Milletlerarası Basketbol Birliği’nin (FIBA) global bir ortağı ve 2022 FIBA EuroBasket’in de değerli sponsorlarından birisi…