Gecenin Ucunda 4. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Ahmet’in Koko’ya Çarptığı Ortaya Çıkacak Mı?

Gecenin Ucunda 4. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Ahmet’in Koko’ya Çarptığı Ortaya Çıkacak Mı?

Star Tv’nin yeni beğenilen dizisi Gecenin Ucunda,3. kısmıyla ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni kısmında; Ahmet, Macide’yi takıntı haline getiriyor. Onun otel odasına yerleştirdiği kamerayla daima onu izliyor. Gece onun yanına birinin geldiğini görüp onun kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Macide, arkadaşı Koko’yla sinemaya gidiyor. Ahmet onları takip edip Koko’yu kıskanıyor ve otomobiliyle ona çarpıp kaçıyor. Kazım, katıldığı yayında karısının uyuşturucu kullandığını itiraf etmek zorunda kalıyor. Yayını terk eden Kazım, bu haberi kimin yaptırdığını bulmaya çalışıyor ve doğruca Macide’nin yanına gidiyor. Gecenin Ucunda 4. kısım 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet’in Koko’ya çarptığı ortaya çıkacak mı?

Çarşamba Dizileri 2022

Ahmet’in Koko’ya Çarptığı Ortaya Çıkacak Mı?

Gecenin Ucunda 4. kısım 1. fragmanında; Koko, hastaneye kaldırılıyor. Macide ona, kimin çarptığını görüp görmediğini soruyor. Ahmet, mobese manzaraları ele geçirip yok ederse kendisinin Koko’ya çarptığının ortaya çıkmayacağını düşünüyor. Nermin, Kazım’ın Macide’nin oteline gittiğini öğrenip hudut krizleri geçiriyor. Kazım’ın psikiyatritsi ona Simin’in kim olduğunu soruyor.

İşte Gecenin Ucunda 4. kısım 1. fragmanı…

GECENİN UCUNDA 3. KISIMDA ÖBÜR NELER OLDU?

Ahmet, Macide’nin otel odasına yerleştirdiği kamerayla onu izlerden, kapının çaldığını ve odasına birinin geldiğini görüyor. Lakin gelen kişinin kim olduğunu göremiyor. Çabucak, Macide’nin odasına kimin geldiğini bulmak için araştırmaya başlıyor. Kazım, Macide’nin odasına gidip ona yangından kurtardığı kutuyu ona teslim ediyor.

Macide, Kazım’ın peşinden koşup içinden bir sesin onun gerisinden gitmesi gerektiğini söylüyor. Kazım, yerde bulduğu üzerinde kirpi figürü olan kolyenin ona ilişkin olup olmadığını soruyor. Macide, kendisine ilişkin olmadığını söyleyip onu bulduğu yere geri koyuyor. Kazım ise, kolyeyi alıp cebine koyup götürüyor.

Nermin, Kazım’ın cebinde o kolyeyi bulup kocasının kendini aldattığını düşünüyor. Cihangir’i arayıp onu yanına çağırıyor. Ona kolyeyi gösterip bu kolyenin kime ilişkin olduğunu bulmasını istiyor. Cihangir, bunun karşılığında Nermin’den Kazım’ın kendisini tehdit ettiği görüntüyü onun kasasından alıp kendisine vermesini istiyor.

Cihangir, Kazım’ın tabibinin yanına gidip ona, içinde dinleme aygıtı olan kalemi verip ağabeyinin seanslarını kaydetme karşılığında ona her seans için yüz bin dolar teklif ediyor. Tabip ise kabul etmiyor. Nermin’i arayan Cihangir, hekimin Kazım’a aşık olabileceğini söylüyor. Nermin, gidip tabibin ofisini dağıtıyor.

Kazım, televizyon programına konuk oluyor. O yayındayken Nermin’in uyuşturucu aldığı andaki fotoğrafları geliyor. Sunucu Kazım’ı Nermin’in uyuşturucu kullanması konusunda sıkıştırıyor. Kazım canlı yayında karısının uyuşturucu meselesinin olduğunu itiraf etmek zorunda kalıyor.

Daha sonra yayını terk ediyor. Çabucak o haberi yayan gazetecinin kim olduğunu bulmamaya çalışıyor. Gazeteciyle Macide’nin bir irtibatı olduğunu düşünen Kazım, doğruca onun yanına gidiyor. Ahmet, Macide ile Koko’yu takip edip onların birlikte vakit geçirmesini kıskanıyor ve Koko’ya otomobille çarpıp kaçıyor.

Daha sonra o gece Macide’nin yanına gelenin ağabeyi olduğunu öğreniyor. Ağabeyinden hesap sormak için onun yanına giden Ahmet, ağabeyini tam da Macide’nin otelinin önünde buluyor.

Gecenin Ucunda 3. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Kazım Macide’nin Ailesine Girmesinden Huzursuz Oluyor!