Genç oyuncu hayatına son verdi!

Genç oyuncu hayatına son verdi!

Ekranların sevilen yüzü Merve Kayaalp, yaşadığına son verdi. 36 yaşındaki oyuncu, babası (Rıza Kayaalp) tabancayla kendini vurdu.

Merve Kayaalp, ‘Sakarya Fırat’, ‘Küçük Kıyamet’, ‘Şeref Meselesi’ ve ‘Savaşçı’ üzere dizilerde rol alarak yerine ismini duyurmuştu. Son olarak ‘Savaşçı’ dizisinde ‘Aslı’ karakterini canlandıran oyuncu, hayranlarının beğenisini epeyce kazanmıştı. buca escort

Ancak, oyuncunun özel hayatında yaşadığı meseleler nedeniyle buhrana girildiği sav edildi. Oyuncunun, arkadaşı ile barışmak için çabaladığı lakin başarılı olamadığı öne çıktı.

Oyuncunun intiharı, Muğla’nın Dalaman ilçesinde meydana geldi. Oyuncunun babası İstek Kayaalp’in cezaevinde kaldığı, meskende kimse olmadığı ve babasına ilişkin ruhsatlı tabanca ile kendini vurduğu belirtildi.

Silah sesi duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları, oyuncunun olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Oyuncunun cesedi, otopsi için Muğla İsimli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Oyuncunun bu intihar haberi, yedilerini ve sanat topluluğunu yasa boğdu. Oyuncunun arkadaşları ve meslektaşları, toplumsal medya üzerinden başsağlığı yayınlarını yayınladı.

Merve Kayaalp

Oyuncunun cenazesinin ne vakit ve nerede yapılacağı şimdi aşikâr değil. Oyuncunun ailesi ve yakınları, büyük bir acı yaşadıklarını belirterek, basından hürmet beklediklerini tabir etti.