Gerçek Çağdaş Plastik Kesiminin Başarılı İş Bayanlarından Tülay Kırmızı Hoşluk Kesimine giriş yaptı

Gerçek Çağdaş Plastik Kesiminin Başarılı İş Bayanlarından Tülay Kırmızı Hoşluk Kesimine giriş yaptı

Reel Çağdaş Plastik kesiminin başarılı iş bayanlarından Tülay Kırmızı hoşluk bölümüne de süratli bir giriş yaptı. 

Franchising olarak Jenerasyonum Güngen’in Cevizlibağ şubesini açan Tülay Kırmızı artık yalnızca plastik kesiminde değil tıpkı vakitte hoşluk kesiminde de öncü bir marka olmak için start verdi.

Tülay Kırmızı güzellik

Firma Sahibi Tülay KIRMIZI: 

Neslim Güngen Cevizlibağ şubesi; güzelleştirici ve rahatlatıcı bir tecrübe yaşatma ve güzelliğinizi müdafaa tutkusu ile Cevizlibağ’da profesyonel bir hoşluk uzmanlığı arayan bayanlar için tasarlanmıştır. Neslim Güngen Ailesi olarak, hoşluk merkezi tecrübenizi bir üst düzeye taşımak için her vakit hizmetinizde olacağımızı söylüyoruz.

Cilt bakım ve tamiratına dair çeşitli süreçler ile Cevizlibağ’da hizmetinizdeyiz. Siz pahalı konuklarımıza kaliteli ve deneyimli bir hoşluk merkezi tecrübesini yaşatmayı hedefliyoruz. Kuşağım Güngen Cevizlibağ takımı olarak, Cevizlibağ hoşluk merkezi şubemizde sizlere rahatlatıcı bir tecrübe yaşatmayı seviyoruz. Neslim Güngen’in 23 yıllık kesim tecrübesiyle inşa ettiğimiz saygın müşteri portföyümüzle gurur duyuyoruz. Birinci sınıf hizmetlerimiz, alanında uzman ve donanımlı estetisyenlerimiz tarafından verilmektedir. Cevizlibağ’da hoşluk merkezi arıyorsanız; hoşluğun derinden önemsendiği Neslim Güngen Cevizlibağ şubesine uğrayarak profesyonellik ve kalite anlayışımızla tanışabilirsiniz. Tabirlerini kullandı.

Tülay Kırmızı güzellik
Tülay Kırmızı güzellik

Neslim Güngen Cevizlibağ şubesi Maltepe Mah 324. sok Beyaz Rezidans 2 C Blok No:47-54 adresinde sizleri bekliyoruz. Ayrıyeten bizlere +90 507 533 03 03 numaralı telefondan yahut www.instagram.com/neslimgungen.cevizlibag/ Instagram hesabımızdan da ulaşıp randevu talep edebilirsiniz…