Hayat Bugün 2. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Barış Tedavi Olmayı Ret Ediyor!

Hayat Bugün 2. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Barış Tedavi Olmayı Ret Ediyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Hayat Bugün, 2. yeni kısmıyla 26 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; Barış Suzan’a, daima mesleğini ön planda tuttuğunu, öbür şeylerin daima vakti olduğunu, aile çocuk üzere kanıları daima ertelediğini ancak artık kendisi için en değerli şeyin vakit olduğunu söyler. Hastanedeki hekimler başhekim Barış’tan çok mutlu kalırlar ve onun hastanede uzun yıllar kalmasını isterler. Lakin Suzan onlara onun az bir ömrü kaldığını söyleyemez. Barış Suzan’a ne kadar vakti kaldığını sorar. Hayat Bugün 2. kısım 2. fragmanı yayınlandı. Barış, tedavi olmayı ret ediyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Barış Tedavi Olmayı Ret Ediyor!

Hayat Bugün 2. kısım 2. fragmanında; Barış kanser olduğu gerçeğiyle yüzleşmiştir lakin bu hastalığın onu yavaşlatmasına asla müsaade vermiyor. Hastaneyi baştan yaratmaya, dönüştürmeye tam gaz devam ediyor, bu da onu Suzan’la karşı karşıya getiriyor. Barış Suzan’a, tedavi olmayacağını söylüyor.

İşte Hayat Bilgisi 2. kısım 2. fragmanı…

HAYAT BUGÜN DİZİSİNİN BİRİNCİ KISIM ÖZETİ!

Genç ve idealist bir doçent olan Barış Güvener, bir vakitler İstanbul’un en esaslı hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi’ne atanır. Barış’ın gayesi; hastaneyi eski hoş günlerine geri döndürebilmek olur. Barış, hastaneye adım atar atmaz tabiplerle bir toplantı yapıp kendini tanıtır.

Etkileyici konuşmasıyla meslektaşlarına farklı bir başhekim olduğunun iletisini veren Barış, “Sizin için ne yapabilirim?” sorusuyla hastanedekilere birinci dakikadan itibaren umut olabileceğini gösterir. Bir yandan hastanedeki yeni misyonu için heyecanlanan Barış’ın bir yandan da bir sıhhat sorunu vardır. Barış, boğazındaki rahatsızlığı Suzan’la paylaşır ve ondan gizlice biyopsi yapmasını ister.

Barış’ın vazifedeki birinci gününde; Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana gelir ve zehirlenen altı elçi hastaneye getirilir. Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye girmesiyle işler çığırından çıkar. Bewar, maymun çiçeği kuşkusuyla karantinaya alınır.

Polis, iki kardeşin terörle irtibatı olduğunu argüman ederek hastaneye gelır. Derin, Bewar’ın kötüleşmesi üzerine hami kıyafeti olmadan odaya girince kendisi de karantina altına alınır. Beklenen endişe dolu saatlerin akabinde test sonucu pak çıkıyor ve çocukların temiz olduğu da ispatlanır.

İngiltere’ye gitmek için hastaneden ayrılmaya hazırlanan Aras, Barış’ın kısım başkanlığı teklifini kabul ederek hastanede kalmaya karar verilir. Bir karar vermesi gereken öteki isim de Suzan olur. Suzan, Barış’ın hastanede yarattığı olumlu değişime şahit olunca istifa etmekten vazgeçer.

Ancak Suzan’ın Barış’a bir makûs haber vermesi gerekir. Barış’ın biyopsi sonucunda kanser olduğu ortaya çıkar. Bu haberle Barış, büyük bir yıkım yaşar.

Hayat Bugün 2. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Barış Suzan’a Ne Kadar Vakti Kaldığını Soruyor!