Kadir Doğulu ile İmam Nikahı Kıydığı Argüman Edilen Sosyetik Ünlü ‘den Açıklama Geldi!…

Kadir Doğulu ile İmam Nikahı Kıydığı Argüman Edilen Sosyetik Ünlü ‘den Açıklama Geldi!…

Geçtiğimiz günlerde bayanlarla samimi manzaraları ortaya çıkan oyuncu Kadir Doğulu ile yasak aşk yaşadığı hatta imam nikahı kıydıkları ileri sürülen ünlü sosyetik hoş sonunda sessizliğini bozdu. Ünlü isim, toplumsal medyasından yaptığı bir paylaşım ile çarpıcı açıklamalara imzasını attı. İşte Detayları…

Kadir Doğulu ile İmam Nikahı Kıydığı Tez Edilen Sosyetik Ünlü ‘den Açıklama Geldi!…

3 yıllık aşklarını 2016 yılında taçlandırarak dünya konutuna giren ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ‘nun yuvalarının üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Evvelki aylarda ‘Aşkın Tarifi’ isimli dizideki oyuncu partneriyle samimileştiği öne sürülen Kadir Doğulu ‘nun bu kere da gittiği bir cümbüş yerinde bayanlarla sarmaş dolaş imajları magazin haberleri ‘nde bomba tesiri yarattı.

Kadir Doğulu ‘nun uzunca bir vakittir baş harfi “S” olan bir bayanla birlikte olduğu hatta bayana mesken tuttuğu öne sürülüyordu. Ünlü oyuncu ile bu bayanın imam nikahı kıydıkları hatta bu olaydan eşi Neslihan Atagül ‘ünde haberdar olduğu ileri sürüldü…

“Kadir Benim Çok Sevdiğim Bir Dostumdur”

Kadir Doğulu ‘nun imam nikahı kıydığı sosyetik ismin ünlü futbolcu Oktay Derelioğlu ‘nun eski eşi Sezer Çakır olduğu öne sürüldü. Çok kısa bir müddette toplumsal medyada gündeme oturan Sezer Çakır, toplumsal medyasından yayınladığı bir açıklamayla  hakkında çıkan o savlara yanıt verdi. Kadir Doğulu ile yakın arkadaş olduklarını tabir ederek imam nikahı dedikodusunu da sert bir lisanla yalanlayan sosyetik hoş, şunları söyledi; “Sosyal medyada birkaç gündür hakkımda ortaya atılan tezleri çok ciddiye almamakla birlikte ailemin ve yakın dostlarımın gerçekleri bildikleri için duruma sessiz kalmamın daha da büyütüleceğini söyleyerek gerek Kadir’e gerek ailesine ve kendi aileme olan hürmetimden bu açıklamayı yapma muhtaçlığı hissettim. Ben bir magazin figürü değilim bu sebepten de bu türlü bir haberin içinde yer almak son derece rahatsız edici. Kadir benim çok sevdiğim bir dostumdur öbür etrafımdaki tüm dostlarım üzere. Bu çıkan haber büsbütün makûs niyetle yapılmış bir senaryodan ibarettir bu türlü bir şey kelam konusu değildir.”
Neslihan Atagül kimdir?

“Kimsenin İkinci Eşi Olmadım…”

“Ayrıca hayatım boyunca kimsenin ikinci eşi ya da hayatındaki alternatifleri ortasında yer alan bir bayan olmadım. Bu sebepten imam nikahı ile ilgili yapılan haberler trajikomik bir öyküden öteye gitmemektedir. Bundan sonra hakkımda yapılacak tüm palavra haber ve yanlış beyanları avukatım takibinde isimli süreç başlatacağımı bilmenizi isterim. Son olarak beni tanıyan gazeteci arkadaşların gösterdiği hassasiyete de ayrıyeten teşekkür ediyorum.”