Kardeşlerim 65. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Ömer Ve Kardeşleri İstanbul’dan Taşınmaya Karar Veriyor!

Kardeşlerim 65. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Ömer Ve Kardeşleri İstanbul’dan Taşınmaya Karar Veriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 64. yeni kısmıyla ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni kısmında; Gönül, Şengül’ün otomobilini ateşe veriyor. İçeride biri olduğunu anlayınca da çabucak ona yardım ediyor. Şengül, arabayı Gönül’ün yaktığını anlayıp onun dükkanını sabote ediyor. Gönül, dükkanının mühürleniyor. Bundan haberi olmayan Gönül, Şengül’ün otomobilini yaptırıp ona teslim ediyor. Ömer, beyin kanaması kuşkusuyla hastaneye kaldırılıyor. Hastaneden çıktıktan sonra Sarp’la teğe bir hesaplaşmak istiyor. Asiye, onların hengamesini sonlandırmak için Şevval’ın para teklifini kabul ediyor. Kardeşlerim 65. kısım 1. fragmanı yayınlandı. Ömer ve kardeşleri İstanbul’dan taşınmaya karar veriyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Ömer Ve Kardeşleri İstanbul’dan Taşınmaya Karar Veriyor!

Kardeşlerim 65. kısım 1. fragmanında; Asiye Sevgi’ye, Şevval’in kendisine oradan gitmeleri için tekli ettiği parayı kabul ettiğini anlatıyor. Sevgi de, İstanbul’dan gitmenin en uygunu olacağını düşünüp Ömer’e, öteki bir yerde yeni bir hayat başlamanın yeterli olacağını söylüyor. Asiye’nin İstanbul’dan gideceğini öğrenen Doruk, çok üzülüyor. Bakalım Ömer ve kardeşleri İstanbul’dan ayrılıp öbür yerde yeni bir hayat kurabilecek mi?

İşte Kardeşlerim 65. kısım 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 64. KISIMDA ÖTEKİ NELER OLDU?

Gönül, Şengül’ün köfte otomobilini ateşe veriyor. İçeriden bir ses duyunca çabucak yangını söndürmeye çalışıyor. Komşulara seslenip yangın söndürülüyor. Akif’de yanmaktan kurtuluyor. O sırada Şengül geliyor ve Gönül’ün otomobilini yaktığını anlayıp onun üzerine yürüyor.

Çevredekiler ise, yangını onun söndürdüğünü söylüyor. Ömer, bindiği otobüste bayılıp kalıyor. Otobüsün sürücüsü onu hastaneye götürüyor. Hekimler Ömer’in beyin kanaması geçiriyor olmasından şüpheleniyor. Asiye, hastaneye gidip Ömer’in durumunu öğreniyor ve çabucak Sarp’ın kapısına dayanıyor.

Ona, kardeşinin onun yüzünden beyin kanaması geçirdiğini söylüyor. Öte yandan Orhan, Gönül’ün Şengül’ün arabasının yangınının söndürülmesine ve Akif’in kurtarılmasına yardım ettiği için onunla gurur duyuyor. Gönül ise vicdan azabı çekip Şengül’ün arabasının tamir masraflarını karşılamayı düşünüyor.

Şengül, Gönül’ün dükkanını komşusuyla birlikte sabote ediyor. Zabıtalar gelip Gönül’ün dükkanını mühürlüyor. Olanlardan haberi olmayan Gönül, arabayı yaptırıp Şengül’e teslim ediyor. Şengül, Gönül’ün bu yaptığı karşısında onun otomobilini yakmadığını, boşa onun dükkanını sabote ettiğini düşünmeye başlıyor.

Şevval, Asiye’nin yanına gidip ona beş yüz bin lira teklif ediyor. Bu para karşılığında onlardan İstanbul’u terk etmelerini istiyor. Asiye, onun teklifini ret ediyor. Ömer ile Sarp, teğe bir hesaplaşmak istiyor. Sarp Ömer’e, bıçak çektiği anda Doruk ile Asiye gelip onları ayırıyor. Asiye daha sonra Şevval’in yanına gidip onun teklifini kabul ettiğini söyleyip, onun teklif ettiği paraları alıyor.

Kardeşlerim 64. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Ömer Sarp’la Birebir Hesaplaşıyor!