Masal Şatosu Sinemasının Karizmatik Berbatı: Ozan Varol

Masal Şatosu Sinemasının Karizmatik Berbatı: Ozan Varol

Sosyal medyada hesabında Deniz Hıracan ile birlikte yaptıkları ekran önün konsepti ile kısa müddette milyonların beğenisini kazanan Ozan Varol, televizyon ekranlarının akabinde artık de beyaz perdeye uzunluk gösterecek. Masal Şatosu sinemasının karizmatik berbatı Ozan Varol oldu. Ozan Varol nereli? Ozan Varol evli mi? Ozan Varol kaç yaşında? İşte Ozan Varol ve sinema hakkında ayrıntılar;

Masal Şatosu: Gizemli Konuk Yakında Sinemalarda

Vizyona girmek için gün sayan Masal Şatosu: Gizemli Konuk sinemasında Gölge karakterine can veren Ozan Varol, sevinci ve gücüyle sette herkesi büyüledi.

Masal Şatosu Sinemasının Karizmatik Berbatı: Ozan Varol

“Fantastik sinema seven biri olarak Masal şatosu: Gizemli misafir benim için unutulmaz bir iş zira bu benim birinci sinema deneyimim. Gölge rolü İnstagramda yaptığım içerik üzere çok renkli ve değişken bir karakter. Bu süreçte en çok hoşuma giden Gölge’nin kostümleriydi. Yerler, kostümler, oyuncular herkes çok hoştu, gerçek bir masal içinde olmak harikulade. Birinci işimin ambiyansının beni bu kadar yansıtması sanırım talihti. Sineması izledikten sonra kendi ekranönümü yapmak için sabırsızlanıyorum” diyen Varol “Hırslı, makus lakin bir o kadar da cool” diyerek karakterini da tek bir cümle ile anlattı.