Merve Boluğur: Adam Ettiklerimiz Yüzümüze Bakmaz Oldu

Merve Boluğur: Adam Ettiklerimiz Yüzümüze Bakmaz Oldu

Oyunculuğu bırakıp, müziğe yönelen Merve Boluğur, bir müddettir birlikte olduğu DJ Mert Aydın’la dünyaevine girmişti. Ünlü isim, Instagram hesabı üzerinden hayranlarının sorularını yanıtladı. Yeniden olay yaratacak karşılıklar veren Merve Boluğur “Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu” dedi. İşte o yanıtlar;

“Ruhumda Var”

Geçtiğimiz günlerde faal bir biçimde kullandığı Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap yapan ünlü isim, bir hayranının “Daha fazla ‘kocam da kocam’ içeriği gelir mi? Hastasıyım” sorusuna kayıtsız kalamayarak; “Ben de eğleniyorum, trollcülük ruhumda var” yanıtını vermişti. 35 yaşındaki Merve Boluğur’un bu karşılığı, takipçilerinden büyük ilgi görmüştü.

Merve Boluğur’dan Mert Aydın Paylaşımı

Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran Merve Boluğur, son paylaşımıyla eşinin doğum gününü kutladı.Ünlü isim, gönderisine; “Kocaların kocası aslan kocam. Âlâ ki birbirimizi bulduk el ele göz göze kaç doğum günlerini kutlayalım. Kumral jelibonum şimdiden kutlayayım istedim çünkü eşlik bunu gerektirir. Yüzün gülsün değerli. Daima böyle gülelim” notunu düştü.

Eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalmayan Aydın ise Boluğur’a; “Canım eşim, hoş kalpli uygun niyetli sevgilim âlâ ki sen, seni seviyorum” kelamlarıyla seslendi.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur: Eşimle Ortak Kararlar Alıyoruz

Albüm çalışması sorulan oyuncu, “O benim hobisel olarak yaptığım bir şeydi. Yaptım, mutluyum. Bir daha yapar mıyım bilmiyorum. Eşimle ortak kararlar alıyoruz” diye cevapladı.

Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran ünlü çiftten Merve Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını söz eden ünlü isim, ‘Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?’ diye merak eden takipçisine karşılık verdi. 35 yaşındaki ünlü isim, “Bir müzik daha seslendireceğim”  dedi.

Mert Aydın Kimdir?

“İlle de Kocam”

Boluğur’un kısa müddette 37 bine yakın beğeni alan fotoğrafına, “2 gün farklı kalmışımdır”, “Merve’yi altın kafese koymuşlar, vilayetle de kocam demiş” ve “Kocası yan odadadır kesin” üzere yorumlar yapıldı. Merve Boluğur da takipçisinin “yan odadadır” yorumuna kayıtsız kalamayarak, gülücük emojiyle cevap verdi.

Merve Boluğur’dan Aşk Dolu Yeni Paylaşımlar

Şimdilerde eşi DJ Mert Aydın ile memnun bir evlilik sürdüren Merve Boluğur, 4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni bir kare paylaştı.

Aydın’ın kendisini yanağından öptüğü, siyah-beyaz bir fotoğradı takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, bu pozlarına “Özledim” iletisini yazdı.

Merve Boluğur: Adam Ettiklerimiz Yüzümüze Bakmaz Oldu

Merve Boluğur, “Arkadaşlıklarım saçma nedenlerle apansız bitiyor, ne önerirsin?” sorusunu yönelten bir takipçsine, “Lüzumsuz esasen 1-2 tane yeter” karşılığını verdi.

Ünlü oyuncu, “En çok ders çıkardığın olay hangisi?” sorusu üzerine ise “Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya da önemsemez. Birçok sayemde bir yere geldi. Bundan sonra kimseye büyük yeterliliklerde bulunmayacağım” tabirlerini kullandı.