Nişantaşı’nda acısız yeni kuşak buz lazer epilasyon

Nişantaşı’nda acısız yeni kuşak buz lazer epilasyon

Buz Lazer epilasyon son devrin en gelişmiş ve en çok tercih edilen lazer epilasyon metodu olarak bilinmektedir. Nişantaşı’nda bulunan lazer epilasyon merkezleri de bu gelişmiş teknolojilere sahip Buz Lazer aygıtları ile kullanıcılarına hizmet vermektedir. Nişantaşı Buz Lazer merkezleri üstün müşteri memnuniyetine sahip olmaları ile öbür merkezlerden ayrılmaktadır.

Yeni kuşak acısız lazer epilasyon: Buz Lazer

Buz Lazer dünyanın önde gelen lazer üretici firmaları ortasında yer alan Alma Lasers tarafından üstün teknolojiler tarafından donatılmış gelişmiş bir sistemdir.  Buz Lazer sahip olduğu Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium aygıtları ile günümüzün en gelişmiş, inançlı, süratli ve tesirli lazer epilasyon usulü olmayı başarmıştır.  Tesirli, inançlı, ağrısız, yan etkisiz, konforlu, süratli ve kalıcı bir lazer epilasyon tecrübesi için teknolojinin ışığında tasarlanmıştır. Buz Lazer aygıtlarında 3 farklı dalga uzunluğunu (Alexandrite, Diode ve Nd:YAG ) tek bir sistemde bulundurmanın avantajı ile bronz deri dahil tüm cilt renklerinde ve ayva tüylerinde aktivasyona neden olmadan tesirli lazer epilasyon uygulamasını mümkün kılmaktadır.

Özellikle koyu renkli, bronz ciltlerde çeşitli yan tesirlere neden olabilecek güçlerin kullanımı yerine patentli SHR ütüleme tekniğiyle kademeli ısıtma sağlanmaktadır. Bu sayede cilt ziyan görmeden kıl kökleri kalıcı bir formda tahrip edilebilmektedir. Ciltte oluşabilecek yanık, kabuklanma, renk değişimleri, lekelenme üzere yaşanabilecek çeşitli yan tesirlerin oluşma riski minimuma indirilmiş olacaktır.Buz Lazer, lazer epilasyon seansları boyunca cildi serinleten gelişmiş bir kompakt soğutma sistemi olan Ice teknolojisine sahiptir. Lazer gücü tesirli bir halde kıl folikülünü tahrip ederken, uygulama başlığının sahip olduğu soğuk safir uc cilt yüzeyini -3 dereceye kadar soğutarak neredeyse hiç ağrı duyulmaması hatta ağrı yerine serinlik ve ferahlık hissedilmesi sağlanmaktadır. Ayrıyeten Ice Teknolojisi sayesinde cilt yüzeyinde yanık oluşma riski asgarî düzeye indirilmektedir. Buz Lazer sağladığı tüm bu çeşitli avantajlar sayesinde Nişantaşı lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer aygıtları tercih edilmektedir.

Buz lazer epilasyon uygulamaları sarı ve beyaz tüylerde tesirli midir?

Buz Lazer epilasyon ve tüm lazer epilasyon yollarının tesir sistemi kıla rengini veren melanin pigmentinin lazer ışınları tarafından emilimi formunda gerçekleşmektedir. Hasebiyle kılda hiç renk yoksa yani kıl hiç melanin pigmenti bulundurmuyor ise lazer ışınının emilimi gerçekleşmeyecek ve lazer epilasyon uygulamaları işe yaramayacak demektir. Lazer epilasyon süreçlerinin istenmeyen kıl ve tüylerde kalıcı tesire sebep olabilmesi için kılların çok az da olsa melanin pigmenti içermesi gerekmektedir.

Beyaz ve sarı kıllar yapılarında neredeyse hiç melanin bulundurmaz ve lazer epilasyon süreçlerinden etkilenmezler. Dünya üzerinde Buz Lazer de dahil olmak üzere sarı ve beyaz kıllarda tesirli bir lazer epilasyon formülü şimdi bulunmamaktadır.

Buz lazer epilasyon kaç seans sürmektedir ve seans fiyatları?

Buz Lazer epilasyon uygulamaları ortalama 6-8 seans önerilmektedir. Seans sayısı, uygulama yaptıracak kişinin cilt rengi, kıl rengi, kıl yoğunluğu ve kıl yapısı üzere faktörlere bağlı olarak şahıstan şahsa değişiklik göstermektedir. Birtakım durumlarda ek seanslar gerektiği üzere ortalama seans sayısından daha az bir müddette istenilen tesirler alınabilir.

Buz Lazer Epilasyon seans fiyatları kişinin cilt yapısına, kıl yapısına, uygulama yapılacak bölge genişliğine ve bölge sayısına nazaran değişmektedir.

FDA onayına sahip ve Sıhhat Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi aygıt olarak kayıtlı olan makinelerin kullanıldığı, Nişantaşı Buz Lazer merkezlerinde dahil olmak üzere orjinal Buz Lazer merkezlerinin listesine https://www.buzlazer.com/ adresinden ulaşabilir ve fiyatlar hakkında hakikat bilgiyi merkezlerden sağlayabilirsiniz.