Ömer 11. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Ömer Süreyya’ya Restini Çekiyor!

Ömer 11. Kısım 1. Fragmanı Yayında! Ömer Süreyya’ya Restini Çekiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ömer, 10. kısmıyla ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni kısmında; Nisa, gizlice başladığı iş yerinde Tahir’e yakalanıyor. Tahir, Nisa’nın Gamze’yle görüşmesini istemiyor. Süreyya, Ömer ile birlikte düğün hazırlıklarına başlıyor. Gamze’yle Ömer’in atışmasına şahit olan Süreyya onların ortalarında bir çekim olduğunu anlıyor. Okulda Ömer ile Gamze’yi konuşurken gören Süreyya, nişanlısına Gamze’yle görüşmesini istemediğini söylüyor. Ömer 11. kısım 1. fragmanı yayınlandı. Ömer Süreyya’ya restini çekiyor.

Ömer Süreyya’ya Restini Çekiyor!

Ömer 11. kısım 1. fragmanında; Ömer Süreyya’ya, kendisine olan hallerini devam ettirirse ilgilerini ve geleceklerini tekrar düşüneceğini söylüyor. Ömer, içten içe Gamze’yi Erdal’dan kıskanıyor. Gamze’ye, kendisine olan hislerini Erdal öğrense onu susturamayacağını söylüyor. Süreyya Gamze’ye, onun yüzünden Ömer’le tartıştıklarını nişanlısıyla görüşmek istemediğini söylüyor. Onlar konuşurken Ömer içeri giriyor. Ömer’in Süreyya’ya karşı hali ne olacak?

İşte Ömer 11. kısım 1. fragmanı…

ÖMER 10. KISIMDA ÖTEKİ NELER OLDU?

Nisa, ailesinden kapalı Gamze’nin bulduğu işte çalışmak istiyor. Tahir, Nisa’yı alkollü restoranda görünce ortalığı birbirine katıyor. Ömer, Nisa’yı restoranda gören Tahir’in öfkesinin önüne geçmeye çalışken olayları bu noktaya getirdiği için Gamze’yi suçluyor. Bundan sonra Nisa’nın Gamze’yle görüşmesini yasaklıyor.

Hatta onun konutundan çıkıp kendi meskenine yerleşmesini istiyor. Bu durumu Gamze ve annesinin yüzüne de söylüyor. Hakan’ın terk edip gittiğini ve çalışmak zorunda olduğunu ailesine söyleyemeyen Nisa, onların gözündeki itimadı kaybetmenin acısını yaşıyor.

Süreyya Gamze ile karşılaşıp sohbet etmeye başlıyor. Gamze’nin Ömer hakkında söyledikleri Süreyya’yı şaşırtıyor. Ömer, mevzunun üzerine geliyor ve ikili başlıyorlar tatlı bir atışmaya. Süreyya, onların ortalarındaki çekimi fark ediyor.

Süreyya’ya haksızlık ettiğinin farkına varan Ömer, onun gönlünü alıyor ve birlikte evvel mesken sonra gelinlik bakmaya gidiyorlar. Tuna, Erdal’la annesinin görüşmesini istemiyor. Kendisini okulun tuvaletine kapatıyor. Okul müdürü Ömer’i arıyor. Ömer, Süreyya’yı gelinlikçide bırakıp okula koşuyor.

Tuna’yı tuvaletten çıkartıp onu dinliyor. Tuna Ömer öğretmenine, Erdal’la annesinin evlenmesini istemediğini söylüyor. Daha sonra Gamze geliyor ve Ömer gamzeye Tuna’nın Erdal’la evlenmesini istemediğini, o adamı neden meskenine çağırdığının hesabını soruyor. O sırada Süreyya geliyor ve onları yan yana konuşurken görüyor. Ömer Süreyya’nın yanına geliyor ve ona durumu anlatıyor. Süreyya Ömer’den bir daha Gamze’yle görüşmesini istemediğini söylüyor.