Özel dizaynları ile göz dolduran altın kolye modelleri Altın Sepeti’nde

Özel dizaynları ile göz dolduran altın kolye modelleri Altın Sepeti’nde

Her yaşın, her mevsimin ve aslında her devrin en çok tercih edilen mücevher kesimleri ortasında yer alan altın kolye modelleri, Altın Sepeti’nin etkileyici dizaynları ile bayanları kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Farklı ve kusursuz dizaynları ile aksesuar dolaplarını ve şık gerdanları süslemeye hazırlanan altın kolye modelleri, uygun fiyatları ve cazip ödeme seçenekleri ile de göz dolduruyor.

Altın kolye, kolay bir aksesuardan daha fazlası iken Altın Sepeti koleksiyonunda bulunan sıra dışı figürlere sahip onlarca tasarım, bu özel aksesuarı daha özel ve manalı hale getiriyor. Anne bebek kolyelerinden, youtuber kolyesine, şık göz kolye dizaynından baget taşlı trend kolye çeşitlerine kadar birçok farklı tasarım, Altın Sepeti koleksiyonunda kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor.

Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz en eğlenceli altın kolye modelleri

Altın Sepeti, altın kolye kategorisinde yer alan birbirinden farklı dizaynda altın kolye çeşitleri ile, sevgiliye, anneye, aileye ya da arkadaşa armağan edilebilecek sayısız alternatif sunuyor. Sade altın kolye modellerinden taşlı altın kolye çeşitlerine kadar farklı dizaynların yer aldığı koleksiyon ayrıyeten, farklı figürlerin yer aldığı altın kolye dizaynlarına da mesken sahipliği yapıyor.

Altın dorika toplu iki renk kolye

Altın dorika toplu iki renk kolye, 14 ayar sarı ve beyaz altının birlikte kullanıldığı en etkileyici dizaynlar arsında yer alıyor. Dorika top ayrıntısında yer alan etkileyici el personelliği, kolyeye farklı bir ışıltı kazandırırken, sarı altın çerçevesi kare formuyla son derece dikkat cazip. Standart 45 santimetrelik özel zinciri ile satışa sunulan bu özel dizayna %35’e varan indirimli fiyatlarla sahip olmak da mümkün. Sevgiliye armağan edilebilecek şık dizaynlar ortasında yer alan dorika toplu kolye modeli spor ya da klasik, tüm biçimleri kusursuz bir halde tamamlayabiliyor.

Kalp içinde bebek altın kolye

Anneler ve anne adaylarına ikram edilebilecek bu özel kolye tasarımı, zirkon taşlarının harikulâde ışıltısıyla son derece dikkat cazip. El personelliği ile üretilen modelde sarı altın bir bebek figürü, taşlarla bezenmiş kalp figürünün tam kalbinde yer alıyor. Kalp içinde bebek altın kolye modeli, anneler günü armağanı ya da doğum armağanı olarak tercih edilebilecek dizaynlar ortasında. Sarı ve beyaz renklere sahip iki renkli yapısıyla hem son derece şık hem de sportif bir imaj sergiliyor. Özel günlerde ya da gündelik kullanımda tercih edilebilecek bu özel altın kolye modelini yeniden tıpkı koleksiyonda yer alan yüzük ve küpe modelleri ile tamamlayarak kullanmak da mümkün.

Yusufçuk altın kolye

Yusufçuk altın kolye

Yusufçuk altın kolye, talih kolyesi arayanlar için epey etkileyici bir alternatif. Sadakat ve talihin sembolü yusufçuk figürünün en sade hali ile kullanıldığı bu özel model, sarı altın kolye alternatifi arayanlar için de epey uygun. Özel zinciri ve etkileyici tasarımı ile uzun yıllar keyifle kullanılabilecek altın kolye modelleri ortasında yer alıyor. Taşsız altın kolye modelleri ortasında ağır ilgi toplayan dizaynlardan olan yusufçuk altın kolye modeline Altın Sepeti teminatı ile sahip olabilirsiniz.

Altın firuze renk taşlı zincir kolye

Firuze renkli şık ve küçük taşları, şık zinciri ve ilgi cazip tasarımı ile en çok tercih edilen altın kolye modelleri ortasına ismini yazdırmayı başaran altın firuze renk taşlı zincir kolye, Altın Sepeti özel koleksiyonunda, indirimli ve cazip fiyatıyla sizleri bekliyor. 14 ayar sarı altın kullanılan bu özel modeli ister tek başına isterseniz farklı kolyelerle bir ortada kullanarak stilinizi tamamlayabilirsiniz. Hafif ve ince yapısı sayesinde gündelik kullanımda sizi asla rahatsız etmeyecek bu özel modeli, günün her saatinde çabucak her kıyafetle birlikte kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Altın sonsuz aşk kolyesi

Altın sonsuz aşk kolyesi, sevgiliye armağan fikirleri arayanlar için en şık alternatiflerden biri. Taslı yapısı ve iki özel manaya sahip figürü bir ortada kullan şık tasarımı ile son derece dikkat alımlı olan bu özel tasarım sarı ve beyaz renklere sahip. 14 ayar altın kullanılarak özel el personelliği ile üretilen modeli hem spor hem de şık kıyafet kombinleriniz ile kullanabilirsiniz. Etkileyici zirkon taşının ışıltısı ile tüm bakışları üzerinize çekecek olan bu şık tasarım, aksesuar dolabınızın en vazgeçilmez kesimlerinden olmaya hazır.