Pelin Akil ve Anıl Altan’ın Aile Otomobiline Ödedikleri Sayı Dudak Uçuklattı

Pelin Akil ve Anıl Altan’ın Aile Otomobiline Ödedikleri Sayı Dudak Uçuklattı

Ünlüler dünyasının keyifli evlilikleriyle örnek gösterilen çiftlerinden Pelin Akil ve Anıl Altan, 1 milyon TL’ye lüks bir arazi aracı satın aldı. Ünlü çift, aracın güvenliğini ve konforunu artırmak için de kesenin ağzını açtı. Pelin Akil ve Anıl Altan’ın aile otomobiline ödedikleri sayı dudak uçuklattı.

Pelin Akil-Anıl Altan Çiftinden Esprili Açıklama

Pelin Akil ile eşi Anıl Altan, evvelki gün marka elçileri oldukları firmanın Morini İstanbul’da gerçekleşen eser tanıtımında objektiflere yansıdı. Çocuklara olan ilgisiyle sosyal medya gündeminde örnek bir aile olarak öne çıkan oyuncu çift, basın mensuplarının “Çocuklara olan ilginiz çok beğeniliyor” yorumuna, “Bazı babalar ileti atıyor, ‘Bu kadar ilgi göstermeyin, hanımdan fırça yiyoruz’ yazıyorlar. Biz ailemizle vakit geçirmekten keyif alıyoruz” halinde yanıtladı.

“Hepsi Üst Üte Geldi”

Çok ağır tempoda çalıştığını belirten Pelin Akil, “Ben Bu Cihana Sığmazsam, 20 Eylül’de izleyiciyle buluşacak. Hepsi üst üste geldi, tam da o gün Broadway’de müzikal şovumuz var” dedi.

“Çocukları Setten Kamerayla İzliyor”

Yeni dönemde ekrana gelecek ‘Ben Bu Cihana Sığmazsam’ dizisinde başrolü Oktay Kaynarca ile paylaşan Pelin Akil, sahnesinin az olduğu günlerde orta sıra sete çocuklarını götürdüğünü söylemişti. Hoş oyuncu, “Sahnem azsa çocuklarımı götürürüm fakat onun dışında gidip gelmesi çocuklar için azap olur, beklemeleri gerekecek. Çalışan anne olmak güç. Kameralardan izliyorum daima, ne yaptılar yemeklerini yediler mi diye?” biçiminde konuşmuştu.

Anıl Altan Kimdir?

Pelin Akil ve Anıl Altan Çocuklarını Taklit Etti

Eşi ve çocuklarıyla birlikte geçirdiği keyifli anlarını sık sık toplumsal medya hesabından yayınlayan Akil, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kızlarıyla birlikte bir mekanda kahvaltı yapmaya giden çift, çocukları Alin ve Lina’yı taklit etti.

Pelin Akil, objektiflere yansıyan eğlenceli kareleri de toplumsal medya hesabından “Sensiz bile seninle…” notuyla yayınladı. Altan ailesinin fotoğrafları, kısa müddette hayranlarından ağır ilgi gördü.

Pelin Akil kimdir?

Pelin Akil ve Anıl Altan’ın Aile Otomobiline Ödedikleri Sayı Dudak Uçuklattı

2016 yılında dünyuaevine giren oyuncu Pelin Akil ve meslektaşı Anıl Altan’ın, Lina ve Alin isminde ikiz kızları var. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde 1 milyon TL’ye lüks bir arazi aracı satın aldı.

Posta gazetesinde yer alan habere nazaran; Akil ve eşi Altan, yerden yarım metre yükseklikteki araç için kesenin ağzını açtılar. İkili, güvenlik ve konforu arttırmak için 500 bin TL daha harcayarak, aracı modifiye ettirdiler.