Serdar Ortaç: “İpleri Eline Verdim Ağzıma…”

Serdar Ortaç: “İpleri Eline Verdim Ağzıma…”

Konserleri dışındaki vakitlerini toplumsal medya platformunda harcayan müzikçi Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan ‘ı amaç alan açıklamalara imza attı. Ünlü müzikçi adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Ayrıntıları Haberimizde..

Serdar Ortaç: “İpleri Eline Verdim Ağzıma…”

En son toplumsal medya sayfasından takipçileri için canlı yayın açan müzikçi Serdar Ortaç, nafaka borcu nedeniyle hacizlik durumda olduğu eski karısı  Chloe Loughnan ‘a öfke kustu. Evliliği  boyunca iplerini eski eşi Loughnan ‘a verdiğini itiraf eden Serdar Ortaç ”Eski karım ağzıma sı.tı. Ne oldu iki tane göğsü var diye” dedi…

“Eli Nefsinde Herifler Yazıklar Olsun Size.”

Kadınlardan bahis açılınca eski eşinden de örnek veren ünlü müzikçi; şu sözlerle sitemini belirtti: “İpleri bu kadar vermeyin lan ayıp yazık lan erkeklere ben verdim eski karıma tüm ipleri ne oldu ağzıma s..tı. Ne oldu iki tane göğsü var diye. Kıza çiçek gönderdim kız yanıt veriyor; ‘teşekkür ederim’. Erkeklerin ağzına s..tınız aciz erkekler eli nefsinde herifler yazıklar olsun size.”

“Annemi Dinleyip Rizeli ya da Urfalı Bir Bayan Alsaydım…”

“Siz erkeksiniz oğlum kozmosu yaratan sizsiniz. Sevdiğim bayan bana diyor ki Bodrum ‘a gideceğim tatile, ulan sen beni sevsen 3 gün boşluğumuz var gitmezsin yanımda kalırsın lan. Annemi dinleyip Rizeli ya da Urfalı bir bayan alsaydım, bitseydi bu işkence… Ben çağdaş bayan istemiyorum ki.”

Chloe Loughnan ‘dan Ses Yok!…

Sert açıklamalarıyla kısa vakitte toplumsal medyanın lisanına düşen Serdar Ortaç, birinci etapta bayanlar olmak üzere yüzlerce kullanıcınında reaksiyonunu üzerine çekti. Kısa bir mühlet evvel yeni erkek arkadaşıyla evliliğe hakikat adım atan ve son vakitlerde Kanal D ekranlarında program sunan Chloe Loughnan ‘dan Serdar Ortaç ‘ın sert kelamları hakkında şimdi bir paylaşım gelmedi…