Seren Serengil Açıklamasıyla Hayranlarını Üzdü!…

Seren Serengil Açıklamasıyla Hayranlarını Üzdü!…

Hastaneye kaldırılan ünlü isim Seren Serengil, yaptığı açıklamayla sevenlerini hüzne boğdu? Seren Serengil ‘in son sıhhat durumu nasıl? İşte gerçekler…

Seren Serengil Açıklamasıyla Hayranlarını Üzdü!…

Kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olan fakat sonrasında Dumping Sendromu’na yakalanarak sıkıntı günler yaşayan ünlü isim, bir defa daha hastaneye kaldırıldı. Midesine bakılacağını paylaşan Seren Serengil, yaşadıklarını birbir anlattı…

Dumping Sendromu ‘na yakalandıkdan çabucak sonra süratlice kilolarını veren ünlü magazin yorumcusunun iç organları artık iflas etme noktasına gelmek üzereydi. Uzun bir periyot serum ile beslenmek durumunda kalan Seren Serengil, birçok kere ameliyat süreci yaşadı…

“Organ Yetmezliğine Gerçek Gidiyordum…..”

52 yaşlarında olan Seren Serengil, artık ise mide ve bağırsaklarıyla ilgili problemlerinin devam ettiği için midesini denetim etmek için yine hastaneye yattığını haber vererek, toplumsal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda yaşadığı güç periyodu anlattı:

“Sizlerle niçin bu hastane günlüklerini paylaşıyorum biliyor musunuz? Asla obez değilseniz zayıflama ameliyatları yaptırmayın… Mide küçülmede bir sorun olmadı ancak sonradan yaptırdığım gastrit bypass beni 43 kiloya düşürdü. Her yemek sonrası kötüleştim, safra kesem alındı, böbrekte taş oluştu, karaciğerim için ‘siroza gidiyor’ dendi… Çoklu organ yetmezliğine hakikat gidiyordum…..”

“Sofrada 10 Dakika Duramıyorum”

“Geri dönüşüm ameliyatı oldum, yüzde 50 talih verdi hekim; yaşar, yaşamaz… Ameliyattan sonra kilo aldım, toparladım biraz lakin her yemekten sonraki kötüleşme hissim maalesef geçmedi. Yemek yediğim anda sofrada 10 dakika duramıyorum,  dünya başıma yıkılıyor. Midem bulanıyor, istifra ediyorum, tuvaletten çıkamıyorum. Hayat kalitemiz bitti.”

“Bağırsak 4 Metre Eksik…”

“Sözlere çok aşikâr etmesem de bunu çekiyorum. En son tatilde çarpıntı, kötülük, nefes alamama şikayetiyle İstanbul’a geldim. Artık mideme, alt mideme bakacaklar. Bu süreci kaç yıldır çekiyorum. Ben hiçbir vakit obez değildim ve bu ameliyatı yaptırmak istesem de bana bu kadar agresif bir ameliyat yapılmamalıydı. Üstelik bağırsak 4 metre eksik, yemek yediğim an olağan sindirim olmadığından kötülük hissi oluyor.”

“Kısacası sevgili hanımlar, diyorsunuz ya ‘Çok zayıfsın’ diye; kilo bu kadar alabiliyorum. Bağırsaklarda hakikat dürüst emilim yok, organlar beslenemiyor; ben de öyle… Aman sakın bağırsaklarınıza dokunmayın. Özenmeyin, ben hala çekiyorum, arıza kalıyor. Balık etli olmak çok daha güzel… Sakın yaptırmayın.”

“Ve tabip seçimi de çok değerli, bunu da âlâ araştırın. Artık mideme bakacaklar bayıltıp, öğlenden sonra çıkacağım. Merak edilecek bir şey yok, hocamın denetimindeyim. Yalnızca çektiğim süreci görün, özenmeyin istedim. Kaç yıldır böyleyim biliyorsunuz. Sevgiler…”

İşte Serengil ‘in Paylaşımları…

İşte Serengil ‘in Paylaşımları…
İşte Serengil ‘in Paylaşımları…