Şevval Şahin Tekrar Gündemde: Transparan Elbisesi ile Işık Saçtı!

Şevval Şahin Tekrar Gündemde: Transparan Elbisesi ile Işık Saçtı!

Bundan 5 sene evvel 2018 yılında Miss Turkey hoşluk müsabakasında 1. olan Şevval Şahin, lüks bir yerde sevdikleri ile birlikte yeni yaşını kutladı. Instagram profilinde paylaştığı argümanlı pozlarla bilinen Şahin’in kırmızı elbisesi çok konuşuldu. izmir escort bayan

Instagram’da Tam 438 bin Takipçisi Var

Günümüzde tanınan isimlerin Instagram hesaplarında ağır bir takipçi kitlesi oluyor. Şevval Şahin de bu isimlerden biri! Tam olarak 438 bin seveni var.

Aşk Hayatıyla da Gündemde

Kısa bir müddettir işletmeci iş insanı Murat Kazancıoğlu ile bağı olan Şevval Şahin’in son gönderilerine hayranlarından “Harikasın”, “çok güzelsin”, “fiziğin kusursuz”, “mükemmel bir kadınsın” gibi yorumlar geldi.

İşte Şevval Şahin’in Aktüel Instagram Paylaşımları ve Olay Elbisesi…

Instagram paylaşımları da gözlerden kaçmıyor. Günlük paylaşımları ile bile büyük beğeni sayısına sahip!

Kırmızı elbisenin her bir ayrıntısı tüm kullanıcılar tarafından büyük beğeni topladı. Herkes bu elbiseyi kimin tasarladığını ve diktiğini konuşuyor. Şevval Şahin’in kusursuz fiziği ile daha da hoş görünen elbisenin manzaraları de toplumsal medyada sayısız beğeni aldı.

Elbisenin zımnî göğüs dekoltesi de çok sevildi. Birçok kullanıcı “Şevval Şahin ne giyse yakışır!” yorumunu yapmaktan kendini alamadı.

Ayakkabı seçimi de elbisesi ile uyumluydu. Yüksek topuklar ve dantel ayrıntılı elbisenin harika ahengini herkes görmüş oldu.

Makyajı da es geçmek olmaz. Hoşlar hoşu Şevval Şahin’in yüz haline en uygun makyaj seçimi yapılmış, genç model adeta gece boyunca ışıldamış doğrusu!

Transparan etek ayrıntısı da gözlerden asla kaçmıyor. İkonik bir elbise!