Tozluyaka 17. Kısım 3. Fragmanı Yayında! Kapüşonlu Kişi Kim Çıkacak?

Tozluyaka 17. Kısım 3. Fragmanı Yayında! Kapüşonlu Kişi Kim Çıkacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 17. yeni kısmıyla yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni kısmında; Ali ile Berk, derin dondurucudan sağ salim kurtulur. Arkadaşları Ali’nin dönüşünü coşkuyla kutlar. Lider, Derya’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklif eder. Başkan Derya’ya, hayatında hiç bu kadar emin olmadığını söyler. Kenan’ın kollarında ağlayan Berk, babasına güvenemediği için hayıflanır. Cemre ölmeden evvel Kenan, elince cinayet aletiyle onun yanında görülür. Tozluyaka 17. kısım 3. fragmanı yayınlandı. Kapüşonlu kişi kim çıkacak?

Pazar Dizileri 2022

Kapüşonlu Kişi Kim Çıkacak?

Tozluyaka 17. kısım 3. fragmanında; Hazal, kendisine verilen misyonu yerine getiriyor. Okulda bir ortaya gelen gurup kapüşonlu birinin kaçtığını görüyor. Cemre’nin öldüğü gün Osman’ın karşılaştığı kapüşonlu şahısla kaçan kişi tıpkı kişi mi? Ali, koşup ona yetişiyor ve onun yüzünü görünce şok oluyor. Onu ve arkadaşlarını bu kadar şaşırtan kişi kim?

İşte Tozluyaka 17. kısım 3. fragmanı…

TOZLUYAKA 16. KISIM ÖZETİ!

Öğrenciler Cemre’nin görüntüsüyle karşılaşır. Cemre onlarla bir oyun oynayacağını ve herkesin o oyundaki ödevini yerine getirmesini ister. Herkesin telefonuna sırasıyla farklı vazifeler gelir. Cemre’nin oyununun birinci kurbanları muhakkak olur. Kazanmaları için en paha verdiklerini harcamaları gerekir. Artık seçim yapmak zorunda kalırlar.

Tüm bu oyunlardan habersiz olan Tozluyakalılar ise amacında Davet ve Ege’yi koyar.  Fakat bir şey kanıtlayamazrlar. Ayla, Osman’la tekrar konuşmaya sarfiyat. Onunla konuştuktan sonra onun katil olmadığını anlar. Kenan’a gidip onun katil olmadığını söyler. O gün Osman, orada biriyle karşılaşır.

O karşılaştığı kişi kim çıkacak? Öte yandan Ali ise Berk’le olan hengamesinde sakin kalmayı seçiyor lakin başına gelecek büyük felaketten de kaçamaz. Berk, Ali’yi bayıltıp onu bir derin dondurucuya götürür. Eli kolu bağlı Ali, Berk’in kendisine yapacağı şeyi korkarak bekler.

Önder, Derya’nın yanına gidip Çağrı’ya ondan bahsettiğini anlatır. Onunla evlenmeyi düşündüğünü ise dolaylı yollardan anlatır. Nesrin, Derya ile Önder’in evleneceğini duyup onunla tartışır. Başkan Nesrin’e, onun Çağrı’yla kendisini nasıl öldürmeye çalıştığını ona hatırlatır.

Çağrı, annesinin kendisini öldürmeye çalıştığını öğrenip yıkılır. Zeynep’in yanına giden Davet onunla dertleşir. All’nin Berk’in yanında olduğunu öğrenen arkadaşları hiçbir şey yapamaz. Derya, Ali’yi hiç bir yerde bulamaz ve onun için endişelenmeye başlar. Ali, elindeki ipten kurtulup Berk’le hengameye tutuşur. Kapı kapanınca ikisi de derin dondurucuda mahsur kalır.

Büyük bir ilgiyle izlenen Tozluyaka yarın akşam fox tv de…

Tozluyaka 17. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Katili Kenan Mı Çıkacak?