Uğur Akkuş’un Eski Eşinden Ağızları Açık Bırakan Açıklamalar

Uğur Akkuş’un Eski Eşinden Ağızları Açık Bırakan Açıklamalar

Ebru Şallı’nın 2019 yılında evlendiği eşi Uğur Akkuş son günlerde gündemden düşmüyor. Şallı’yı otomobilde darp ettiği sav edilen Akkuş’un eski eşi Gonca Derin şoke eden savlarda bulundu. Derin, “Şuan iki çocuğum da yok. Neredeler bilmiyorum. Uğur aslında bir hükümlü. Cezaevinden müsaadeli çıktı” dedi. Uğur Akkuş’un eski eşinden ağızları açık bırakan açıklamalar geldi Uğur Akkuş’tan, hakkındaki tezlere karşılık gecikmedi. İşte ayrıntılar;

Araçta Şiddet!

Eski manken Ebru Şallı’nın 2019 yılında evlendiği eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği tez edilmişti. Ebru Şallı, “Bu kadarı ayıp artık. Gerçek olmayan haber. Neden başınıza nazaran yapıyorsunuz?” diyerek, Milliyet Cadde’nin ‘Araçta Şiddet’ başlıklı özel haberini kesin bir lisanla yalanlamıştı.

Akkuş’un evvelki akşam kızı Aden Su’ya ve oğluna şiddet uygulayarak annesinden uzaklaştırdığı sav edildi. Bu olayların akabinde polis, olay yerine gelerek rezidanstaki dairelerde Uğur Akkuş ile çocukları aradı fakat bulamadı.

“Zorla Otomobile Götürdü”

Gonca Derin’in kuzeni Ceylin Hanım, olayı şöyle anlattı:

Aden babasıyla görüşmek istemiyordu. Annesi, o senin baban, babanla görüşmen gerekir. Hatta Ceylin de yanında olsun” dedi. Biz de Aden ile babasıyla görüşmeye geldik. Babasının doğum günü vardı. Sonra babası geldi. Babası hiç bir şey demeden, Aden Su’yu kollarından sıkarak, zorla otomobile götürdü. Aden Su, ‘Baba bırak beni gelmek istemiyorum’ dedi. Beni de yere itti. Ben de yerde sürüklendim. Ve çabucak polisi aradım.

Uğur Akkuş’un Eski Eşinden Ağızları Açık Bırakan Açıklamalar

Gazetecilerin  “Gonca Hanım bu daima olan bir şey mi? Çocuklarla alakalı pek bir şey olmadığını biliyoruz. Yoksa çocuğunuza şiddet yalnızca bugün mü bu türlü bir şey oldu?” sorusuna Derin, “Çok oldu aslında. Ben konuşmuyorum lakin şuan çok makûs bir durumdayız. Şuan iki çocuğum da yok. Neredeler bilmiyorum. Şu an Uğur aslında bir hükümlü. Cezaevinden müsaadeli çıktı. Çocuğumu alma hakkı olmadığı halde, kızımı ben yeğenimle buraya getirip teslim ettim. Kızım beni aradı. Endişeden altına tuvaletini yapmış. ‘Anne beni kurtar’ dedi. Toplumsal medyada oğlumla olan konuşmalarımı da paylaştım. Kızımı ve oğlumu gören olursa lütfen polisi arasın. Bana yapılan şiddet çocuklarıma yapılmayacak” dedi.

Çocuklarının velayetinin daima kendisinde olduğunu söyleyen Derin, “Hükümlü bir beşere velayet verilmez. Çocuklarımı ben düzgün niyetle ne vakit isterse görüştürdüm. Fakat bu adam ruh hastası. Bir yere kapatılmalı. Yoksa ya Ebru’yu, ya çocuklarımı ya da beni öldürecek. Ben sabaha kadar çocuklarımı bulacağım. Kızımı ve oğlumu bana ver Uğur. Vaktinde benim de her yerim kırıldı. Lakin kızıma tıpkı şeylerin yapılmasına müsaade vermeyeceğim” dedi.

Yakalama Kararı Çıkarıldı

Yaşanan olayların akabinde Mecidiyeköy’deki olay yerinden ayrılan Gonca Derin akabinde soluğu çabucak karakolda aldı. Derin, karakola giderek eski eşi Uğur Akkuş’dan şikayetçi oldu ve çocuklarını geri almak istediğini lisana getirdi. Yaşanan bu denli olayın üstüne eski eşi Uğur Akkuş ismine bir yakalama kararı çıkartıldı. Yaşananların akabinde hastaneye de giden Gonca Derin’in yeğeni Ceylin, Uğur Akkuş darp ettiği için kolu çatlamış.

Derin, toplumsal medya hesabından “Şu an arama kararı çıkartıldı. Emniyete itimadım sonsuz lakin gören bilen varsa, emniyete bildirsin lütfen” dedi. Eski eş daha sonra ise kızının teslim edildiği haberini verdi.

Uğur Akkuş’tan Yanıt

Tüm bu olanların akabinde Uğur Akkuş açıklama yaparak “Hakkımda yeniden temelsiz bir iftiralar atılmış; kendi çocuklarımı kaçırdım diye… Bakmakla, korumak, kollamak, ilgi ve sevgi göstermekle sorumlu olduğum kendi çocuklarımı orta tatilde mahkeme kararı ile yöntemiyle pedagog eşliğinde aldırıp tatile çıkardım. Bu cins karalama temelsiz iftiralara artık inanmayın lütfen” tabirini kullandı.