Veda Mektubu 5. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Alanur Ziya İle Birlikte Oluyor!

Veda Mektubu 5. Kısım 2. Fragmanı Yayında! Alanur Ziya İle Birlikte Oluyor!

Kanal D’nin, üretimini Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi ‘Veda Mektubu’ 5. yeni kısmıyla 27 mart pazartesi gün ekrana gelecek.  Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Yıldırım ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı dizi, yeni kısmıyla yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte ‘Veda Mektubu’nun son kısmında yaşananlar haberimizde. Veda Mektubu 5. kısım 2. fragmanı yayınlandı. Alanur Ziya ile birlikte oluyor.

Alanur Ziya İle Birlikte Oluyor!

Veda Mektubu 5. kısım 2. fragmanında; Alanur, Ziya ile yıllar sonra yalnızca inat uğruna birlikte oluyor. Mehmet, Aslı’ya annesinin şiddet uyguladığını öğrenip öfkeleniyor ve ondan karısından özür dilemesini istiyor. Mehmet, annesinin karısından özür dilemesi konusunda ısrarcı oluyor. Aksi taktirde, karısıyla meskeni terk edeceğini söylüyor.

İşte Veda Mektubu 5. kısım 2. fragmanı…

VEDA MEKTUBU 4. KISIM ÖZETİ!

Aslı; Mehmet’in yatağının altında bulduğu küpenin Hatice’ye ilişkin olduğunu öğrendikten sonra ondan hesap soruyor. Mehmet, durumu hallettiğini ve bir daha bu türlü bir şey yaşarlarsa bu meskenden gideceklerini söyleyerek Aslı ile durumlarını düzeltiyor. Nikahtan sonra cümbüşe geçen Aslı ve Mehmet çok memnundular. Fakat, Alanur Aslı’nın ‘Evet’ dediği an gözünün önüne geldikçe kederden alkollü içecekler tüketmeye başlıyor.

Alanur, akabinde Mehmet ve Aslı’nın otel odasını basıyor. Aslı’ya karşı içini dökerek; “İstediğin oldu, kolumu kanadımı kırdın benim. Sahipsiz ,kimsesiz kaldım. Sen kazandın, ben kaybettim” diyor.

Mehmet ise “Olur mu o denli şey, siz bizim annemizsiniz her vakit yanınızdayız” karşılığını veriyor. Alanur, kullandığı alkolün tesiriyle Mehmet’e hakaretler yağdırarak, “Sen de baban gibisin! Baban neydi ki sen ne olasın! Yılan!” diye bağırdı. Çıkarken de Aslı’ya, “Benim senin üzere bir kızım yok” dedi. Mehmet nazik bir formda yardımcı olamaya çalışsa da, Alanur bunu reddediyor.

Ertesi sabah Beste, annesinin yanına gitti ve Alanur’un Aslı’ya olan kızgınlığından o da nasibini alıyor. Alanur, Beste’ye anne olamadığı için hissettiklerini anlamadığını söylüyor. Bunun karşısında yıkılan Beste, banyoda ağlamaya başlasa da; susmadı ve içini döküyor. Lakin Alanur bir adım geri atmıyor ve ısrarla daha güzellerine layık olduklarını söylüyor. Beste, daha fazla konuşmak istemediğini söyleyerek “Sana buzdan kalende mutluluklar” diyor.

Aslı gelir gelmez kendisinin seçtiği gelinliği giymediği için sonlanan Seher, gözlerinin önünde gelinliği yakıyor. Artık evli bir bayan olduğunu, giysisine dikkat etmesi gerektiğini söylüyor. Hatice hiç boş durmadan Alanur’un nikaha geldiğini ve özür dilemek istediğini söylüyor. Aslı şoke oldu ve hiçbir şey söylemeden odasına geçiyor Mehmet, bu sırada şirkette dayısıyla görüşüp meskenden çıkmaları gerektiğini söylüyor.

Nevzat, geçmişi hatırlatarak Seher’i üstü kapalı tehdit ediyor. Meskenden ayrılmak istemediğini söylüyor. Seher hiçbir şeyi unutmadığını yoksa bu sözleri yüzünden elindeki her şeyi kaybedeceğini söylüyor.

Alanur, kızı için davet vermek istiyor. Bunu Aslı’ya ilettiğinde, Ziya’nın şahsen gelip kendisinin davet etmesi gerektiğini söylüyor. Bunu duyan Alanur tekrar çıldırıyor.  Bütün davetlilere mail attığı için mecburen gitmek zorunda kalıyor Ziya’nın da ricasıyla herkesten özür diliyor. Aslı, annesinin nikahına geldiğini yüzüne vuruyor. Alanur asla altta kalmadan Mehmet’in mektuptan haberi olup olmadığını soruyor. Aslı ne yapacağını ve nasıl söyleyeceğini bilmediği için susmasını istiyor.

Davette Seher’in Alanur’a ikram ettiği aile albümüyle soğuk savaş resmen başlıyor. Bu sırada arkadaşlarıyla vakit geçiren Aslı’nın hareketlerinden Mehmet rahatsız olmaya başlıyor. Hatice yaptıkları muskayı Aslı’nın odasına bırakıyor. Alanur banyoya giden Ziya’nın peşinden gidiyor ve dudaklarına yapışıyor. Aslı olanları gözyaşları içinde izlerken, Beste’nin anlamsız sorularından kurtulan Seher, Ziya ve Alanur’un yanına hakikat gidiyor.